Wednesday, July 27, 2011

Dodoi Adik vs Syok Sendiri

salam ari rabu semua hihihi
ramai tul yg wat wordless wednesday ni 
dah jd trend kan
tp don wory
umi tak join trend tu ari ni yeh hikhikhik

ni nk citer pasal ank umi yg sulung
yupp pasal irfan
dia ni umi tak tau la sejak bile ntah minat nyanyi
ermm seigt umi time preggy kat dia tak dek la minat nyanyi pun kahkahkah
asal adik nangis je mesti dia nyanyi
kate nye nak pujuk/dodoi baby huhuh
ye la tu

cer tgk ada bakat tak kihkihkih
yg kat tgn nye tu deodorant en.papa yg dia amik tuk jd kan microfon
kreatif tak ekekeke

ok now cer dgr suare dia lak
layan eh (^_^)

orait dah dgr kan
so pe pendapat korang semua
picing lari tak lalalalala

xtually ada lagi 2 video yg dia dok nyanyi tu
tp lmbt lak nak upload nye
so umi up yg ni je la ek
ok la tu dr tak dek kan

ok la uols
tu la story pasal irfan ni

happy blogging yeh
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 comments:

GnieSyazni said...

Mula2 tak dgr suara ingatkan nyanyi lagu faizal tahir..haha...rupanya lagu labah2..suara rock...nnti masuk idola kecil ye irfan =)

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni, hikhikhik...dah jd rock da sbb dah nyanyi byk lagu sblm tu kihkihkih...

Anum said...

rocknya dia
hahhahhhaha

PinKy MoMMa said...

hahahaha comel okeh :)
version rock yeah yeah ni hehehe..

jadi la mi..janji niat nak menolong tu ada hehehe..

lieyalatif said...

wakakaakakaka...cayalah anak bujang ko kak....leh masuk AF nanti ble AF bukak balik yeak heheeheh....kemian lagi tu...beriya2...feel sungguh aku menengoknyer kekekekeke

mrs redzuan said...

sweetnye abg nak pujuk adik ye.good boy =)

...sWeeT uMi... said...

Anum, mau tak rock, yg ni dah tak tau kali ke berapa dia dok nganyi kihkihkih...tu yg serak2 suare nye tu...

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa,kadang bile dia nyanyi nawfal diam, kadang tak huhuhu...aahhh yg penting dia mmg ada niat nak tolong kan hehehe

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif,ahahaha, yg tu nko tgk ada feel,tu lum tgk versi satu lagu lg tu...terlebih bakat ada la hahahaha....

...sWeeT uMi... said...

mrs redzuan, tq hehehe...sayang adik lebih ni (^_^)

ikiqzana said...

pandai irfan dodoikan adik.. bole di harap ni.. mesti adik terlena di buai mimpi.. hihihi

Ardini Humaira said...

wah3...
ada bakat :D

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat