Wednesday, July 13, 2011

manis-manis sejuk sejuk best..

salam semua
ari ni entry pasal mkn
manis-manis sejuk
apa tu
hehehe tgk pic bwh ni
 tgk lagiiiii
dah tau ke apa tu
 ye btullll
ni la caramel 
yg kalu mkn time sejuk mmg sedap sesgt
kejap je licin caramel ni
 umi wat pun tak dek la manis sgt
 tgk mirul mkn
tak sempat nak sejukkan dia dah mintak nak mkn
peberet la kata kan
dia mkn tak cukup satu kena tambah2 lagi
gaya pose pun caramel ngah penuh lam mulut 
adoiii anak (^_^)
 irfan plak pose sopan jek
kihkihkih
so sape yg pernah rase caramel umi wat 
mesti dah tau cemana rase nye kan

happy blogging uols

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 comments:

Bionic women said...

umi, post kat sini boleh??? nak sikit

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women mmg nak pos pun kalu bleh kan, tp rase nye lum sampai ke tgn mama dah hancussss huhuhu (^_~)

Redbloodsnow said...

eeee buatkan utk zie jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...hehe :P

zaidah said...

umi letaklah resepi nak jugak cuba kat rumah...

Diana @ bilakukatacinta said...

bestnyer..tak pernah wat carmel..nk try lah

lieyalatif said...

amboi kak..kemain lagi anak bujang ko mkn kak...mmg nampak sedap tu....betul ckp ko tu kak..sejuk2 mmg sedap dimkn...kalo buat menu bukak puase mmg sedap ni kan kak...lieya penah buat gak sekali...esok2 nawfal pun join abg2nye mamam yeak....

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow jom datang sini...t umi wat special tuk zie, bleh .... (^_~)

...sWeeT uMi... said...

@zaidah nak resepi ek...malu la, umi wat sempoi2 je kihkihkih...ta dek la t umi bg ek (^_*)

...sWeeT uMi... said...

@Diana @ bilakukatacinta try la, senang je and tak amik byk masa pun...kuikuikui (",)

...sWeeT uMi... said...

@lieyalatif tau tak pe...mmg tak cukup ngan satu...pssttt time pose akk buat tuk jual gak khikhihkih...kidding je, br plan2 nak book gerai tuk pose jual caramel ni, bleh??!! (^_^)

mysha said...

tu dIa expERt maSAk caRamel hekhekhek.. teringat kak kenangAn maSAk ngan aKak kaT umaH kak inA... hehehe

PinKy MoMMa said...

umiiiiiiiiiiiiii kegemaran nih..kalau bulan pose lagi feberet huhu

...sWeeT uMi... said...

@mysha
ishh mana ada expert..bese2 je la dik oiii...pssttt kenangan oooo kenangan kihkihkih (^_~)

Ardini Humaira said...

nak rasa jugak...
nak sepinggan :D hehe

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira bleh2...meh dtg umah umi meh...t umi wat special tuk Dni hehehe (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat