Thursday, July 14, 2011

Mana Papa Ni....

salam semua
ari ni dah khamis
esok jumaat and tthen sabtu
makna nye cuti yeyyyyyy
(^_^)
suka sangat bila cuti

ok ni nak citer pasal ari isnin mggu ni
hari isnin tu umi tak bw kete
so alkisah nya en. papa la antar kan
bila en.papa hantar 
makna nya kena la tunggu dia amik petang tu

lama la gak tunggu lam sejam br sampai putrajaya
ye la en. papa kan keje KL
nak tempuh jem lagi mesti la amik masa kan

so budak sorang ni dah keboringan
sape agi kalu bukan mirul
 dok menung je
tiap minit mesti tanya
'umi lambat lg ke papa nak sampai'
so menjawab la umi tiap kali dia tnya
 so nak ilangkan boring nye tu umi ofer nak snap pic
hehehe
dia ON je la
so layan pic dia ni

in school uniform
patut nya pakai belah pagi
tapi ntah cemana ari tu dia pakai belah petang plak
tak paham umi huhuhu
 xtually dia nak posing baring atas bangku tu
tapi tak jadi bile dia perasan ada org tgk kihkihkih
 suke snap pic dia
ada je pose yg dia bg
tu time mood dia ok la

 hahaha tgk dah men tarik2 beg dah
cian dia

so ari tu sampai umah dalam kul 6.30 petang gak la
lepas pusing2 g amik nawfal ngan irfan

tu aje tuk entry kali ni
esok nak up entry apa yeh
(^_^)

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 comments:

Dalin said...

hensem boy nye dia... ^_^

Ardini Humaira said...

hehe.. sian dia tunggu lama ololooo comeynye posing :)

QiuT Mummy said...

ensem ank umi....

...sWeeT uMi... said...

@Dalin hehehe thnks..ni kalu umi bg tau dia da org puji ni mesti sengih memanjang kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira dia tak dek geng nak men tu yg boring tu huhuhu...cian dia..

Redbloodsnow said...

alololo..cian dia dok nunggu. comel lah anak bujang umi ni

puteri said...

ciannya.... nape tak g tau... bleh tolong hantar....

...sWeeT uMi... said...

@puteri hehehe saje je...kuikuikui

lieyalatif said...

oo akak, ni yg org jumpe ngan akak tu yeak...rupenye dah lame tgu papanye heheheeheh...boring dah ensem boy akak ni, siap pusing2 heret beg sekitar lobi kkm ni heheeheheh.......

...sWeeT uMi... said...

@lieyalatif ahhh ye la tu..dia bile dah boring cam tu la gaya nye huhhu...

ikiqzana said...

umi keje kt putrajaya yer.. sian ngan ank bujang nunggu papa x smpi lg.. mmg la selalu jem zana klu dari kl nk balik umh kt bkt jalil pon makan masa gak.. tension kan.

...sWeeT uMi... said...

@ikiqzana aahhh kat putrajaya...tu la bile dtg keje en. hubby yg antar mmg gini la tiap kali nye huhuhu...

Dalin said...

Gitaw je umi.. lepas tu snap gambar lagi.. hehehe..

PinKy MoMMa said...

ni leh geng ngan abg long ni..suka camera :)
anak2 umi byk muka umi kan..ensem!

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat