Friday, July 22, 2011

Pe pe aje...janji kamo happy

salam ari jumaat semua
ok straight to the topic kihkihkih

sape tau ape itew igloo
igloo maksud nye rumah salji bangsa pendayung
ni btul tau sbb umi dah google
tapi kat sini umi nak citer pasal umah salji je

nape plak ye
cer tgk pic bwh ni
ha dah nmpk kan
kihkihkih ni la umah salji yg dimaksudkan

umi beli ni dah bertahun dah...
ari tu tetiba jumpe time dok kemas umah 
so en.papa rajin la memasang nye
yg happy irfan ngan mirul la
siap tido dlm tu tiap2 mlm
tak dek dah nk berkepit bwh ketiak en.papa dah
atas permintaan mirul umi letakkan la nawfal dlm tu
sbb kata nye nak men pondok2
erkkk pondok2
Pe pe aje...janji kamo happy

happy blogging yeh


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 comments:

ikiqzana said...

anak zana pon suker main pondok2 cam khemah tu.. tapi lama dah x pasang.. simpan jer atas almari.

GnieSyazni said...

hehe..main pondok-pondok..nk join boleh..
(teringin)

Redbloodsnow said...

alolololo....lawa pondok dia tu..hehehe/ comel lah. geram plak zie tgk taw umi :D

...sWeeT uMi... said...

@ikiqzana umi pun cam tu gk dulu, simpan je sbb time tu diorg tak reti sgt hihihi...skrg ni br nmpk ada gune nye kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

@GnieSyazni bleh2...jom, gnie jd akk diorg (^_^)akk yg comei...

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow mau tak geram...kecik comei jek...pssttt umi pun kekdg masuk gk lm tu, amik feel kihkihkih

Ardini Humaira said...

comeynyeee! kalo dni ada baby nanti nak belikan jugakla.. hehe doakan dni cepat2 dapat baby ye sis.. tak sabo nak kawen ni ngehehehe gatai awww :D

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow hehehe zie geram sesgt ek...best dok lam ni tau zie, cam ada dunia sendiri kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira bleh aje...t cr kat IKEA ek...nway bile ek tarikh dni kawin, leh umi send present t insyallah (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat