Thursday, July 21, 2011

Alhamdulillah...berjaya (^_^)

salam semua
wah dah lama tak online blog
windu sesgttttt ekekeke

1st syukur sesgt sbb rayuan yg umi wat ari tu berjaya
rayuan ape ye
ha ni la rayuan nye
rayuan tuk tukar skolah irfan
citer nye ari tu apply skolah tuk irfan
kitorang mintak skolah presint 16(1)
tapi kan time isi online tu nama skolah tu tak dek lam list
 sbb list tu dia ikut kawasan tmpt tinggal

so sudah nye apply dulu presint 16(2)
lepas apply tu br leh wat rayuan
maka kami wat la rayuan and memcam alasan yg kami bg

smlm bile bukak website dia
alhamdulillah dapat gak kat skolah presint 16(1)
tahun depan dah darjah 1 da irfan ni
rase cam dah tuo hehehe
cam mimpi lak akan ada ank darjah 1 ni hehehe

ok uols
tu je entry umi kali ni

happy blogging
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 comments:

GnieSyazni said...

bagusla dpt tukar..=) sng sikit

Diana @ bilakukatacinta said...

alhamdulillah Sweetumi...dah ade anak darjah stu ek? kite anak tekak jek ade..heheh

Anum said...

tahniah sis

mysha said...

yEs tahun dePan umi keNe bErus kaSut skoLah hehehe

Shima Md. Zahar said...

warghhhh dah dapat tahu ek.. aku cuba gak buat rayuan untuk aiman.. tapi tak ada feedback lagi.. ker utk 2013 lom dapat result lagi... risau nie.. sbb sama kes ler dgn ko.. aku presint 11.. aku nak suh aiman sama sekolah dgn haziq... harap-harap dapat ler...

errrrmmmmm dah besar dah irfan ek.. nak masuk darjah 1..

...sWeeT uMi... said...

@GnieSyazni tu la senang ati skit...kalu tak asik terpikir2 jek huhuhu

...sWeeT uMi... said...

@Diana @ bilakukatacinta cam tak caye je ank dah besar...dah tua rupe nye umi ni kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

@Anum
tq (^_^)

...sWeeT uMi... said...

@mysha eh akk plak...dia la yg basuh, tak leh manje2 sgt, ni nak kena train nih ekekekee

...sWeeT uMi... said...

@Shima Md. Zahar la tahun 2013 sure lum kuar result lg...ni tuk thn depan heheh...tu la mintak2 dpt la aiman skolah ngan haziq..senang skit kan...
pssttt rase cam dah tua bile ada ank darjah satu nih kuikuikui

ikiqzana said...

anak umi baru nak masuk darjah 1.. zana ni anak dah nak darjah 4 tahun dpn.. lg lak rasa tua.. hihihi

Redbloodsnow said...

bgs lah d[t tukar, umi. zie plak if dh kawen nnti, harapppp sgt dillah dpt tukar ke kuching kerja dia..hehe

Ardini Humaira said...

wahhh tahniah2 :D

...sWeeT uMi... said...

@ikiqzana hehehe umur tak mencerminkan siapa diri kiter kan, lagi pun zana tak nmpk pun cam ada ank nak darjah 4 tu hehehehe

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow insyallah, umi akan doakan mog adillah dpt tukar, t dia da di sisi zie slalu hehehe, ada la rezki dah kawin t ek..

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira tq tq...senang dah ati umi ni...now dok risau bab len plak huhuhu

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat