Friday, July 1, 2011

SoNoK Kan(^_^)

salam semua
ari ni dah jumaat yeyyyyy
so sonok and happy coz ari ni en.papa balik dr out station 
hati berbunga2 nanti weekend leh g jenjalan cr penat ihikkkk
irfan ngan mirul pun dah tak sabar tggu en.papa balik
ari2 dok tnya bile papa nak balik
hurmmmm nak papa la kata kan

ni ada lg satu yg sonok ni
ari tu umi ada join GA dr blogger comei Dni
and tak sangka lak menang
tq Dni (^_^)

so pe tggu lg ni umi up kan pic adiah tu yeh
jeng!!

jeng!!

jeng!!

ni la adiah nye
warna pink lagi
ada ke yg tak tau apa benda ni
kalu nak tau ni la masker keluaran avon
dni ada kata kalu terjatuh cinta ngan masker ni leh oder je ngan dia
insyallah (^_*)
nway tq again my Dni

ni plak pic selingan je
sibok je mirul ni nak suh umi snap pic dia
layan kan ajo (^_^)

tu la kisah umi di ari jumaat ni
happy blogging yeh
(^_*)
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 comments:

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah dah selamat sampai :)
pakai 15minit pastu bilas tau kak.. hehe...
wangii :D

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira orait yunk (^_^)

Redbloodsnow said...

best lah dpt beauty products dr dni. dni mmg baik kan dear :)

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow mmg bagus..wangi dooooo hihihi(^_*)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

maera pun dpt..tp tak pakai lagi.siap termimpi2 mlm tadi nak pakai.hehe~

...sWeeT uMi... said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid alahai penangan masker btul la maera ni hihihi...sampai termimpi2 (^_^)

PinKy MoMMa said...

tahniah umi ;)

sementara adik tido ni..sempat la jengah2 umi..nak tunggu malam..tkt rinduuuuu ;)

eppy weekend dear..

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa tq momma (^_^)adik dah tido ek, hope dia cepat baik ek...happt weekend tu you tu (",)

mysha said...

wah..beShnyEr kak... kepink kePink gituee

dah ada sOrang laGik kaki poSE kuikuikui

...sWeeT uMi... said...

@mysha diaorg ni tgk mood gak,kekndng tu tak nak gak huhuhu

Bionic women said...

wahhh..tahniah umi
bestkan dapat hadiah..hehe

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women tq tq (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat