Thursday, June 30, 2011

i Like AyaM

salam semua
citer kali ni adalah citer pasal mggu lepas

ari sabtu mlm 
area umah umi ada pasar mlm
x dek la besar mana pun pasar mlm nye
just 5 gerai je huhuhu

nak dijadikan citer
kat pasar mlm ada jual ayam uncle bob ni
korang pernah dgr tak pasal ayam ni
 sodap weiii ayam ni
ada dua perisa
sama ada nak pedas or tak pedas

umi amik dua versi la
kan ada anak kan hahhaah
yg merah2 tu yg pedas for me n en. papa
yg tak merah opkos la tuk irfan ngan mirul
tapi irfan ni nak lak mkn yg pedas
sbb kate nye yg pedas lg best
mmg pun yg pedas lg best
sudah nye mirul bantai sorang2 yg tak pedas tu
oh ya lupe lak
rega satu side ayam tu rm5.50
ermmm mahal ke...erkkkkk

ok la stop dulu la
t sambung di entry alam maya yang lain lak okeh
cayang uols laaa

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 comments:

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Bionic women said...

kami x pernah try lagi ayam uncle bob ni, umi.
x jumpa lagi cari kat subang jaya ni. hehe

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women umi ni pun 1st time dgr kat blog kwn mention pasal ni,time tu bulan pose kat pasar ramadan putrajaya ada jual...huhuhu...tuptup kat p.mlm umah umi ada so pe lg tu yg try tu hehehe...

Redbloodsnow said...

super nangis lah ayam tueee...grrrr zie nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Anonymous said...

waaaaa... cam sedap je.. nanti bleh lah ajak hubby saja jln jln mkn... hehhehehe

siti kektus said...

tak penah jumpa pulak lah kak,

biasa makan ayam seketul 2 hengget kat pasar malam tu je, heheh ;)

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow mau tak nangis...tgk ayam tu merah je kan..kuikuikui

...sWeeT uMi... said...

@Anonymous jom jln2 cr mkn (",)

...sWeeT uMi... said...

@siti kektus ye ke...mesti kat sana tak dek lag kot huhh...

mysha said...

nihLa saTunyER aKak saYa yaNg sGt sKe maKan aYam.. seKiannn... hehehe

...sWeeT uMi... said...

@mysha kuikuikui (^_^)pssttt akak ada satu lg peberet (^_*)

PinKy MoMMa said...

adik pernah beli ayam ni sedapppp!
tapi ganu x de rasanya mi..hukhukhuk

meleleh tgk umi makan dari kejauhan ;p

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa ala cemana nak wat tu....x dek ek, ermm tak pe la umi mkn bg pihak momma ek hiihihihih

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat