Monday, July 4, 2011

tEAChER mAsHItAH lAsT DaY

salam ari senin semua
hope ari ni korang semua tak dek monday blues okeh...
ari ni umi nak bercerita pasal irfan
ye lah asik2 citer nawfal or mirul je
kali ni nak citer pasal irfan lak

kisah nye ari rabu mggu lepas cikgu mashitah (cikgu irfan)
bg tau umi yg dia last day keje kat situ esok (khamis)
terkejut gak tetiba dia last day
dia bg tau lg dia nak blik kg sbb dpt keje kat sana
huhuhu...kurang sorang cikgu yg garang tuk irfan 

so pepagi khamis time antar irfan tu
umi pass kan camera kat cikgu tuk snap2 gmbr

so ni la hasil nye
ari khamis skolah irfan ialah ari sukan so kena pakai bj sukan ni
yg warna hijau tu bj sukan tuk thn lepas
thn ni bj yg irfan pakai tu
biase pg lepas senaman diorg akan berlatih tuk latihan sukan
time ni irfan kata diorg ngah main tarik tali
tapi umi tak nmpk lak tali nye huhuhu
tu kate irfan la kan

gmbr bwh ni 
bersama cikgu mashitah
ni aje pic yg ada cikgu mashitah

hurmmm bile diperhatikan 
tersesat plak irfan dok sebaris ngan pompuan tu

ok ni plak seragam time petang kat skolah irfan
tak tau la umi nape dia pose cebik cam tu
malu kot kikiki....

time ni dah balik da
dok tggu parents dtg amik
irfan time balik cenggini mmg dia enjoy la sbb leh main, sakat kenkwn
nth apa la yg diorg men tu

pose cangkung bersama kenkwn

tetiba tutup mata lak 

ni bersama kwn nama nye taufiq sidik

ni plak adiah yg umi nak bg kat cikgu tu
tapi tak dek rezeki dia lak sbb time umi nak bg tu (ptg nak amik irfan)
dia dah balik kg daaaa
huhuhuu

ni la adiah nye
kerongsang
pe umi nak wat ngan adiah tu ek
any idea????

ok tu la story ttg irfan at school

happy blogging yeh
(^_*)
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 comments:

PinKy MoMMa said...

umi pakai je la ;)
x de rezeki dia hehe..

x sabar tunggu turn abg long gi school pulak..

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa sayang la nak bukak pembalut tu..dah siap2 balut cantek2 tu...tgk la cemana nanti... (^_^)

mysha said...

akAK, taLi diA inVisibLe..dioRg jer yG leh naMpak.. hehehe...

paKai jerLa kak..hehehe

...sWeeT uMi... said...

@mysha terror sya...tali invisible leh nmpk hahahha....pakai ek, hurmmm tgk lah huhuhu

Bionic women said...

anak2 umi ni semua kening cantik2..hehehe.
sempat perasan tang kenin tu..hahaha.
bagi kat mama pun xper jugak umi keraonsang tu.

...sWeeT uMi... said...

@Bionic women tq mama...tak tau ikut kening sape tu heheheh...eh btul ke mama nak, kalu btul bg add nanti umi send (",)

Redbloodsnow said...

lawa giler lah kerongsang tu dear.
kat sini mahal taw kerongsang jenis gtu
kalau tak silap RM35 or Rm40

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow la ye ke ...mahal nye...kat sini ok ok je rega nye (",)

Ardini Humaira said...

lawanya kerongsang tu.. akak pakai je hehehe tak pon kasi dni.. ayyaarkk... larikssssssssss

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira lawa kan...sayang tak dek rezeki cikgu tu (",)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat