Tuesday, July 5, 2011

CaBaRaN

salam uols
hope ari ni semua sihat and ceria sokmo

entry kali ni ttg cabaran
bkn cabaran pe pun tapi
we all sefamily pegi kat presint 20
kat taman CABARAN

kalu kat umah sibok je dua beradik ni dok panjat2 kerusi meja bagai
so umi ngan en. papa bw diorg kat sini
nk bg diorg panjat2 sepuas ati hihihi (^_^)
 punye la sonok diorg leh men panjat2 tu
kat sini ada dua tmpt
1 utk dewasa 1 lg tuk kekanak

memula sampai pegi kat tmpt kekanak dulu kat tgkt atas
jom layan picas jom (^_*)

pose peace dr mirul
ni dak tecit yg dok tgk je abg2 dia memanjat
last bg gak peluang kat nawfal panjat kihkihkih
ni la budak active tak kire penat semua 
perghhhhh sampai basah2 bj kat blkg tu

mcm2 pose dua beradik ni
layan kan ajeeee

akso berani dok gayut cam tu
skali jatuh terduduk and terkacip bibir skit
menangis la 1 round
ank oh ank huhuhu
tp tak serik ok still nak men lagi
mirul ikut irfan
nak gayut gak
en. papa stand by 
penat men kaco nawfal plak

ni plak kat tmpt dewasa
besar tmpt tu sebesar dewan

mcm2 bentuk ada

kalu td irfan panjat kat tmpt kekanak
noe dia nak panjat kat tmpt dewasa lak

tinggi gak la irfan panjat
mmg berani la ini budak


time ni dok jerit kat umi suh snap pic dia cepat2 
sbb dia tak larat pegang lelama sakit tgn kata nye 

lepas penat dok berpanas kat tmpt dewasa
kitorg nek pegi kat tmpt kekanak semula
kat sini ada aircond
so leh relak2 skit

senyum aje mirul ni 
suke dpt panjat sesuke ati

umi, nawfal ngan en. papa dok relak
sambil2 tu irfan ngan mirul cont men 
mmg tak reti penat tul la budak2 ni

tu la story kali ni
balik dr panjat ni diorg tido tak sedar diri
sbb dah terlampau penat
hahahahha

happy blogging ye
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

PinKy MoMMa said...

aduh ni kalau abg long pun suka ni..bergayut gayut..
kalau mama nyer..semputtttt hukhukhuk

...sWeeT uMi... said...

@PinKy MoMMa bobou kan...harus mau men panjat2 ni hikhikhik...tak yah kata momma, umi pun semput kalu panjat2 ni huhuhu

Ardini Humaira said...

wah3 seronoknya dia :D

...sWeeT uMi... said...

@Ardini Humaira mmg sonok sesgt diorg ni, sampaikan ajak balik tak mo huhu...jenuh nak pujuk, mkn 1 jam gak nak pujuk ajak balik (^_^)

Redbloodsnow said...

teringinnnn lah zie nk panjat benda alah tuh yunkkkkk. tak pernah taw..hehehe

...sWeeT uMi... said...

@Redbloodsnow reti ke panjat kihkihkih...acah je la no marah ok...jom la zie try benda ni...tp kena ada stamina oooo...umi tgk diorg panjat pun dah berpeluh2

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat