Monday, August 15, 2011

Capal Untuk Raya

salam semua
ari ni dah  masuk mggu ketiga puasa daaa...kejap je kan
alhamdulillah...umi still lg puasa, lum tggl2 lg hihihi

ari sabtu lepas 
nak tau kami ke mana
haaaa kami ke sini kat presint 2
ada jualan murah tuk brg2 raya
ekekeke suke dpt gi sana
en.papa sebelum tu dah survey2 kat sini time dia cuti ari tu
so dia tau la ke mana arah tuju kalu masuk lam tu hehehe
dah dah ada agenda barang yg dia nak beli

jeng jeng jeng
nak tau dia nak beli apa
cer tgk pic bwh ni
hahah yupp dia nak beli CAPAL
tp bkn tuk dia
tuk hero2 dia ekekekeke
capal kat sini dibuat dari kulit lembu
mmg lembut jek
ha pic bawah ni adalah capal versi giant

selain tu ada gak keychain bentuk capal
so cute
tgk je la tak beli pun hahahha
see very the big capal ni kan
so kat sini berjaya la rembat dua pasang capal tuk irfan ngan mirul
lum sempat raya diorg dah pakai time tu gak 
adoiiiii......sampai umah terus umi sorok wakakakaka
bile irfan tnya umi wat2 lupe
sebakul umi kena marah ngan irfan
ada umi kisah hahahaha (^_^)
selain tu kat kedai ni ada jual belt
opkos la dari kulit lembu gak
so en.papa rembat la tuk dia belt tu
ni pic dia...cantek kan
dah beli barang tu semua kat kedai tu
agenda seterus nye ke kedai jual susu
brand Dutch Lady laaaaaa
rembat la susu 456 flavour coklat tuk mirul
yg ni nak letak kat school dia
selain tu rembat gak biskut ni
yg sonok beli kat sini 
beli barang dapat beg2 yang comei ni ha
leh wat koleksi daaaa kihkihkih
ha ni kandungan biskut lam beg kat pic atas tu
ada lima jenis biskut
semua tu tuk hero2 umi yg terchenta 
last layan kan pic nawfal yg heran dok tgk umi yg mata belalang
wakakakakaka
tu la citer sabtu kami versi CAPAL

pasni sessi nak cr baju-baju t-shirt ngan jeans tuk anak2
kasi settle yg diorg dulu
hehehehe

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

Fyda Rahim said...

kak, sabtu mlm tu sy ade jgk tertgk tempt ni. tp x gi lg.. best eik? byk brg2 ye? nak g jgk lah.. =)

PinKy MoMMa said...

hehehe umi tak abis sopping lagi ni :)
ai smua dah diberesi..cuma tinggal nak pack smua masuk dlm bag je ni mi..tlg la serukan mood raya utk ai ni huhu..x datang datang lagi ni ;p

Anum said...

best kan pakai capal

...sWeeT uMi... said...

Fyda Rahim, brg2 nye ok ok la...murah 2 3 inggit...tp kan kalu tak silap akk dah abis da smlm huhuhu...tu la sape suh tak g time tertgk tu hehehe

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa,wow dah abis shopping semua pun mood tak dtg2 lagi ye..adoiii...mood raya sila lah bertandang kat momma ni kihkihkih...pasni insyallah settle shopping2 raya ni momma (^_^)

...sWeeT uMi... said...

Anum,ahh best...comei je tgk kat kaki hero2 tu hehehe...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ktorg pun x abis shopping lg..]
pakaian Qis jer dh lengkap..
Utamakan anak dulu.. ;)

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA,bagus la cam tu...tak dek la nak pening pikir yg anak nye kan...yg kiter nye tu bile2 leh beli hehehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat