Tuesday, August 16, 2011

Nak Merangkak Dah Ke????

salam semua
wah wah wah
nape dok pose cenggitu tu nawfal
cer citer cer citer heheheh

alalalalla, tak kan tak tau kot
ank umi yg kecik ni dah berjinak2 nak merangkak dah
cer tgk pic ni
kemain gigih dok tegakkan lutut tu
hehehehe suke nye

pic ni snap pun sbb irfan dok kecoh2 suh snap
mmg skrg ni irfan alert ngan camera
pe pe perkembangan adik tercayang dia ni yg terbaru
mula la ribut cr camera nak snap
jgn tak caya ni pun hasil tgn irfan 
so dia dah leh harap la lalalalala
(^_^)

kalu dah gaya nye cenggini
maka nye umi nye kena lebih alert
alert pasal apa
ye la kalu dah dia bg pose mcm ni kena la pandai2 lapik bantal or 
something soft tuk make sure dia tak inject ke depan
tapi kan mcm tak dek makna nye kalu wat cam tu
sbb nye dia dah leh redah semua tu
small matter for him la
apa apa pun dua abg nye tu mmg happy sesgt
sbb kate nye nawfal dah besar
dlm hati diorg tu mesti dok katapasni leh buli adik huhuhu

ok la tu la kisah entry kali ni
happy reading yeh
ari ni umi bukak puasa ngan hero2 jek
hero besar aka en.papa berbukak ngan opismate
huhuhuhu

happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 comments:

PinKy MoMMa said...

yayyy kacak dah makin maju ke depan :)
memang kena tengok tengok mi takut tersembam kan..wah encit papa nyer buka poser sedap ari ni..tak pe umi lebih meriah ngan heroes kan :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

yeayyy same laa kiter baby da mule nak merangkak..

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, gumbira hati ni hehehe tp tu la btul kata momma tu, takut je tersembam huhuhu....ari ni mmg meriah momma, meriah sbb leh mkn ikut selera teka kihkihkih

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yeay..adik dh pandai dh nk merangkak..x lama lg dh blh jln dh tu..abg dia Xcited tu tak lama lg blh ajak adik main..tp jgn buli2 tau.. ;)

lieyalatif said...

wah...cepat nawfal kak....best2.....lepas ni cepat laa berjalan anak bujang ensem ko kak oiiii......dayyan ni dok mengiring tak abis2....ntah bile nak meniarap nie.....berat bontot agaknye wakakaakakak.....

lawak lak akak ckp inject ke depan...tapi mmg betol pun...takut tertomos kang ....

Ardini Humaira said...

beshnye... ololoo kiut2. nanti leh jalan lak. hehe... tingin nak baby gak la dni aww :D

mysha said...

Good boy nAWfal, cePat jER diER... si iA berAt.. suAra jer bukan meN kuAT... hikhikhik

...sWeeT uMi... said...

MYA EL QAYREENA AZRYAN, sonok kan bile dia dah sampai kat stage yg ni...tggu nak jln je kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA, mmg dah tak lama kot nak jln, tu kalu ikut abg2 nye 9 bln dah leh jln....sonok sakan la abg2 dia nnti, ada geng ihiksss

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif,kalu ikutkan abg2 dia dulu 9 bulan dah leh jln hehehe (^_^)..tak pe dayyan tu lelama leh la tu....

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira, opsss dni kawin dulu tau hehehe,...pastu mesti bb dni comei jek kihkihkih (^_^)

...sWeeT uMi... said...

mysha, dia kena jd good boy br umi nye tak fenig2 kihkikhih...iA sore kuat ikut mak dia hehehe

sHeeMa DeaN said...

good boy nawfal... cepat gak ek dia .. badan ringan laa tu..

ikiqzana said...

wahhh.. gud for baby nawfal dah pandai nak merangkak. lepas ni mesti laju merangkak kedepan plak.

sifu im said...

so cutee...dh nk merangkak yee

Redbloodsnow said...

alololo..comelnya dia umi :)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat