Monday, August 1, 2011

Dinner @ Warung Dusun Gear Box

salam satu ramadhan semua
ari ni 1st day kiter berpuase kan
semoga kite semua mendapat seribu keberkatan dari-Nya
insyallah

ok ni nak citer pasal mkn2
sempena nk nyambut bulan pose ni kan
adalah dibuat jamuan mkn2 or potluck
yg opis nye sudah, yg BFF pun sudah
maka nye wajib lah ada ngan family lak kan 
ekekekekeke
so ari sabtu mlm ari tu umi sefamily kuar dinner kat bangi
kami menuju ke Warung Dusun Gear Box
sbb en.papa teringin nak mkn sup gearbox (^_^)
tapi cam tak dek rezki en.papa mlm tu
sbb gearbox nye dah abis huhuhu

jom layan picas yg ado
pertama-tama skali umi mohon maaf bebyk 
sbb kualiti picas yg tak bagus sgt
sbb snap pun pakai hf
camera lupe da nak bawak huhuhu

mirul senyum jek kalu nak snap pic
ni hasil tangan irfan yeh kikikiki

ni irfan snap his own pic
see pandai nye ank umi ngeh ngeh ngeh
sementara menunggu mknaan yg di oder sampai
snap je la pic2 dulu heheh
ni en.papa nak ngacau mirul
last nye mengamuk budak tu hahahaha
apa da en.papa ni
ok makanan yg dioder adalah :
ikan siakap bakar (sedap ooo)
pastu sup tulang
yg ni luper lak nak snap huhuhu
tapi sup nye marveles
(^_*)
ni pic irfan dok makan otak-otak
dia tak nak nasi
sama la ngan mirul 
ni la otak-otak tu
pedas2 skit tapi sedap bangat ihiksss
en.papa oder 10
semua nye dibalun licin oleh irfan ngan mirul hehehe
uols...tu je la pic yg berjaya disnap huhuhu
ok la kan dr tak dok langsung

akhir kata dr umi
selamat berbuka pose tuk ari ni heheheh

happy blogging uols
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

PinKy MoMMa said...

hehehe perangai encit papa smua memang suka menyakat kot kan mi ;p
slagi anak tak nangis..slagi tu la dia nak sakat..aihh kang mama yg fenin :)

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, ye la kot...tak pepasal budak tu ngaruk huhuhu...umi mkn pun tak kenyang ekekekeke

Diana @ bilakukatacinta said...

namanya sgt kalsik wokey? warung dusun gear box...hmmm...

...sWeeT uMi... said...

Diana @ bilakukatacinta, tu la...klasik kan, lain dr yg len...tmbh plak mknan nye sodap ihiksss

GnieSyazni said...

alala sedapnye otak-otak...nasib baik dah lepas berbuka baca ni =)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat