Wednesday, August 24, 2011

Nawfal Ada Kembar Laaa

salam semua
ari ni umi nak citer pasal nawfal

hahahahhaha nak tau tak nawfal ni ada kembar tau
eh eh tak caye yer
cer scroll bawah ni
**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**

**
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahaha jgn mare arrrrrr
ni la kembar nawfal
si cermin kikihkihkih
 actually pic ni pengasuh taska yg anta by email kat umi
tak sangka tul
sonok tak terkata bile dpt pic ni
comei jeeee
ye la kat umah mana ada cermin yg letak bwh kan
semua cermin opkos la kat lemari or dinding atas kan
ni kire nye nawfal terjakun di situ sbb nmpk org yg sama wajah ngan dia 

ok ok ni close up skit
nmpk kan muka dia cam blur2 skit
tapi ada cam nak cenyum2 gitu

ok la uols
tu la citer kali ni
esok last entry dr umi sbb pastu nak balik raya daaaaa
yehaaaaaaaaaaaa

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

Anum said...

comelnya

lieyalatif said...

budak baye2 nawfal ni mmg akan tertarik dengan cermin kak...cermin pun salah satu medium pembelajaran terbaek untuk baby2 nie.....

die pelik tu kak...sape laa yg hensem sgt tuuu heeheheh....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel..
mesti dia hairan..sape yg kat depan dia tu..^_^

CIK JATT said...

comeyyy jer. mesti nawfal ingat adik dia:)
my irfan pun suka cakap2 kat cermin...

ikiqzana said...

baby kecik mmg suker main ngan cermin.. anak zana si uqail klu kita agah2 kat cermin berdekah2 ketawa.

adik nawfal blur2 sikit sebab ingat dpt kwn baru.. tapi tanya dlm ati asal muker sama lak. alahai comel.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat