Thursday, September 22, 2011

Amboi!! Amboi!!! Amboi!!! + Raya Taska

salam semua
ari ni umi nak citer pasal raya lagi
kan smlm umi citer umi g taska mirul sbb ada jamuan raya
so ni la story nye

byk plak picas yg blur
merajuk ngan umi kot kuikuikui

ni la suasana dalam taska tu
dah ramai parents semua
umi ngan kawan je lmbt skit


mc ari tu adalah cikgu sue
merangkap cikgu tuk budak2 umur 4 tahun
ucapan alu-aluan dr nye

then ni plak ucapan dr pengetua taska permata ni
pn amnah
very vogue hehehehe

 untuk jamuan raya ni ada acara nyanyian dr budak2 umur 3 dan 4 tahun
nyanyi lagu raya 
sonok nye diorg dpt nyanyi
sporting semua nye
tp mirul bleh plak dok barisan blkg so tak nmpk sgt dia
dah la org nye kecik je kan hahahah

lepas nyanyi diorg bacakan doa makan
baca doa mkn pun cam nak berjoget dah
umi ada wat record time diorg nyanyi ngan baca doa tu
tp nak upload kat sini tak lepas la plak huhuhuhuu

ni la antara gelagat diorg time baca doa tu 
nmpk sgt kenakalan diorg ni
(^__^)

dlm entry ni tak dek la umi snap pic makanan
sbb perut dah lapo...ingat nak mkn je la hahaha
ish ish umi sape la ni kan hahahaha

ok time dok syok mkn datangla kawan mirul ni
comel kan hehehehe
tapi kan pesal lak mirul cam malu malu ni 
hurmmmmmm

kawan pompuan mirul ni nama nye umi tak tau 
sbb slalu dgr semua panggil dia kakak je 
nak tau tak...pastu kan kakak g amik pinggan dia and join mkn kat kitorg hahahaha
tgk pic bawah ni
apakahhhhhhhhhhhh??????????????

ok ok ni last pic diorg
amacam lalalalalalala

hahahha tu la entry kali ni
pssttt ari ni ada jamuan raya lagi
kali ni jamuan Bhg Perancangan & Pembangunan plak a.k.a opis umi 
nanti kan entry pasal raya ni lak ye hehehe

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

PinKy MoMMa said...

hehehe comelnyer mirul tersipu sipu camtu kan mi :)

teman tapi mesra ke mirul..auwww..

LYAfrina said...

wow..kalerful tadika ni..ceria.. msti ank2 rajin nk ke school ni... msti anak2 la y paling happy kalo beraya ni kan..lg2 dgn kwn2 skolah..

Anum said...

seronoknya tgk gelagat budak2

eisyaawie said...

rasanya budak-budak nie...malu2 kalo ade mak @ bapanya... kalu kite x de ...molek2 jer main laki n pompuan..hihiih

Redbloodsnow said...

mmg KOMPOM hensem anak umi ni bila dh bujang kelak taw. Zie nk chop leh tak? hahaha

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat