Wednesday, September 21, 2011

Alkisah Nawfal Lagi

salam rabu semua
kejap je dah hari rabu kiter ye

entry kali ni pasal nawfal lagik
hope tak dek yg boring nak muntah hehehe
(ada ke yg muntah bile boring)

tiap2 hari balik je keje tugas rutin umi adalah tuk amik anak2 kat school/taska masing2
ada 3 school/taska yg nak kena pegi
1st g amik mirul sbb taska nye kat opis umi je
then 2nd amik nawfal sbb laluan balik umah tempuh taska dia dulu hehehe
last br la amik irfan (^__^)
kul 4.30 kuar dr opis...pegi sana pegi sini sampai umah kul 5.30 gak
tu termasuk singgah kedai beli barang bagai

ok ok ni citer nye
nawfal ni suke sgt dok gigit tali seat dia
rase sedap kot hehehehe
layan je la nawfal janji kamo diam tak nangis
sib baik jarak umah ngan taska nawfal ni dekat lam 5 minit gitew
so kalu dia nangis pun tak dek la risau sgt

agak-agak apa la yg dia dok tgk tu ye
apa la yg menralitkan dia ye (^__^)

senyum aje cam ada org wat lawak plak
ada yang main2 mata ngan dia ni kot hehehehe

tadaaaaaa
ni la org nye yg slalu tlg umi tatkala nawfal nak nangis
si amirul aiman
tugas nye mmg cam tu bile dia tgk nawfal nak meragam /menangis
mula la dia buat2 lucu or something tuk alih perhatian nawfal
so tak dek la umi nye terganggu time nak drive tu
good boy tau mirul ni
(^__^)
ok la tu la citer pendek tuk ari rabu ni
td ingat nak wat rabu tanpa kata
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cam tak best plak
so jadila citer pendek ni heheheh
enjoy yehhhh

nota kaki : ari ni tengahri ada jamuan hari raya kat taska mirul... (^__^)
                                      selagi masih di bulan syawal mmg tak kan lari dr jamuan2 ni semua kan


happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

saya tak penah belikan anak car seat tau.. nanti anak ke 3 ingat nak beli la

Anum said...

comelnya

PinKy MoMMa said...

pandai abg mirul layan adik dia :)
sweeeettttt sangat walaupun dia masih kecik kan mi..

umi makan kan utk ai yer..bestnyer berjamuan sana sini..

mysha said...

hehehe PandaI abaNg diER meNJalaNkan tUgas ekekeke

dIa tGh termenOng pk aPa benDa nak buat baLik umAH nih hehehe

GnieSyazni said...

hehe..mirul..bagusla jd abg yg bertanggungjawab =)

Redbloodsnow said...

alhaiii...comelnya diaaa geget tali tu :D

lieyalatif said...

bagus abg mirul...tolong umi jage adik yeak hehehe....

kak, org tgk nawfal mmg die ni jenis panjang orgnye kan kak...tinggi sok ni cam ayahnyer.....

...sWeeT uMi... said...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF)umi mmg ada dua jenis car seat, satu yg baby satu yg besar tu hehehe...senang nak travel...hehehehe

...sWeeT uMi... said...

Anum, budak2 kalu bergambar comel2 aje kan kihkihkih

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, dia bab2 layan adik mmg suke, kadang2 tu risau gak, mirul ni slalu gurau ganas2 ngan adik dia huhuhu

...sWeeT uMi... said...

mysha, haha tau tau je ek...dia bkn pikir apa benda nak wat, sebenar nye dok pikir sempat tak sambar remote tv sebelum umi nye ni kihkihkihkih

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni, bab2 ni mmg leh harap, tu time lam kete je la hahaha, kalu kat umah idok nye dia layan umi nye ni huhuhuhu

...sWeeT uMi... said...

Redbloodsnow, rupe nye dia gigit tu sbb dah gatal gusi tau, bile umi check dah ada dua batang lagi gigi yg nak tumbuh belah atas tu hehehe

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif,tu la dia ni spesis tinggi ni....kalu pakai suar mesti londeh sbb perut kecikkkkk kihkihkih...umi nye yg tension kahkahkahkah

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat