Monday, September 12, 2011

Anniversary vs Open House

salam semua
ari ni nak citer pasal open house
tang anniversary tu suam2 kuku je hehehe

ok ok sempena anniversary kami tu umi oder coklat ni
lain skit dr tahun2 lain
ye la asik2 kek or cupcake
kali ni coklat plak hehehe
tq wani sbb sudi amik oder akk last minit ni (^_^)
ni la coklat yg umi tempah tu
simple2 aje
7 YEARS LOVE TOGETHER
 ni model umi
jgn tertipu ngan pic ni ye
ini budak lum mandi lagi hehehe
 budak ni lagi la nmpk lum mandi kan
sibuk je nak coklat tu
alih2 nak posing ngan coklat kihkihkih

ari sabtu tu byk tul undangan open house tuk raya
kami sekuarga sedaya upaya cuba menghadirkan diri 
1st umah yg kami terjah ari tu umah maisyarah a.k.a sya
pic bwh ni sblm naik ke umah sya
sibuk ngan snap pic ngan motor besar 
 yg ni lagi satu pic ngan motor besar hahahaha
 xtually tak byk pun snap2 pic
ada la sekeping dua
ok pic ni kat umah sya
nawfal ngan unty aien gedik kihkihkih
 ni la rombongan terjahan kat umah sya
semua posing ngan anak2
kecuali aien heheheh
 irfan ngan mirul bersama imad anak sya
suka sgt bile ada menan
tak mkn pun tak po huhuhuhu
 lepas open house umah sya...umi gerak g umah doc enna lak
sampai sana mirul wat perangai lak
nak eskrem
mmg tak lama la kat umah doc tu,kejap je
pic jgn kata la mmg tak ado huhuhu

pastu dah janji ngan doc rohaizan nak g umah dia
umi lum pernah sampai umah dia hehehe
at last sampai gak ari sabtu tu
alhamdulillah
sampai sana mirul tak meragam
ok je...

pic bwh ni irfan ngan mirul dok ralit main menan ngan ank doc
byk menan kan so tak dek hirau pasal mkn daaaa
asik main je....mirul mkn gak kek
irfan minum air ajoooooooooooo
balik dari umah doc rohaizan 
destinasi seterusnya ke umah kawan umi
yg ni mmg btul2 tak dek pic gak
sbb sampai umah dia pun dah nak maghrib
singgah kejap je...tu pun borak tak abis huhhuuh
janji la dpt jumpe kan hehehe

ok la tu la open house yg kami sekuarga dok terjah ari sabtu tu
penat +kenyang yg amat
alhamdulillah
balik umah terus semua terbongkang depan tv
termasuk la dak kecik tu (^_^)
ari ahad pun sesi jejalan open house diteruskan
destinasi adalah umah bos en.papa ngan kawan2 umi
pic nan ado so tak yah la wat entry kan hehehe

bye-bye uols
happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 comments:

lieyalatif said...

MMG SYOK KAN kak imah..betul2 gantung kuali kite kan...hahahaha....

dpt gak jumpe si kecik akak ....mmg dah nampaksure tinggi mcm abang2 die bile besar nanti....baik jek nawfal kan.....good boy die.....

kak, cnatik le coklat tu....hepi anivesari kak imah...

PinKy MoMMa said...

slmt pagi umi syg :)
owh rindunyer nak tgk wajah2 ensem anak2 umi..

slmt ari raya yang..maaf zahir batin kite ye..

Redbloodsnow said...

eeee lawa lah coklat tu. syggg rs nk mamam..hehe

GnieSyazni said...

meriah ngan rumah terbuka umi tahun ni =) sdpnye nampak coklat tu

mysha said...

kaK, waLaupun sImpLe dimplE coklAt tu teTAp meNawaN dan MeNyelerakan sLurPPPPP....

kaK soRyla aRi tu keNe tggU luAr pulak huhuhu..

imAd buKan meN laGi meLayan teTAmu kuikuikui.. bebudAK beSE la kak daPAt meNan taK hengATTT..

mawar (^_*) said...

erfan dpt ultromen n dinosor terus lupe nak eskrem ye =P

huhuhu, btul tu kak lieya, akhirnya dpt jgk jmpe si kacak tu

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, mmg dah konpom gantung jek ekekeke...sama la 1st time dpt tgk dayyan live...rmbt mmg pacak aje hehehe...tq (^_^)

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, sama la umi pun windu momma, beraya sakan la momma thn ni...2 mggu br berupdate ekekeke

...sWeeT uMi... said...

Redbloodsnow, mmg comei je kan, and mmg sayang je nak mkn kihkihkih...tp lmbt laun akn abis gak dimkn oleh hero2 kecik tu hehehe

...sWeeT uMi... said...

GnieSyazni, balas dendam tuk thn lepas sbb preggy tak leh jenjalan sgt,thn nie dok pulun g OH la hahahahahah

...sWeeT uMi... said...

mysha, tak pe janji mkn sodap kihkihkih...imad mmg tuan umah yg best siap posing and layan main menan...bagus imad (^_^)

...sWeeT uMi... said...

mawar, tu la pasal nye...sib baik tak melarat2.risau gak time tu...umah doc enna tu mmg out terus huhuhuhu

wahida said...

selamat ulang tahun perkahwinan yang ke tujuh...

semoga berbahagia selamanya...amin...


salam kenal...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat