Tuesday, September 13, 2011

Sambutan Raya dan Kemerdekaan Malaysia ke 54 KKM

salam pagi semua
ari ni umi citer pasal raya lagi kihkihkih
ye la raya kan sebulan so mmg akan ada byk entry pasal raya kan
layan je la ek
(^_^)

ari khamis lepas (8 Sept 2011)
opis umi a.k.a ibu pejabat KKM 
wat sambutan raya bersama ngan hari kemerdekaan Malaysia ke 54
jamuan bertempat di PICC putrajaya


ok tak nak citer pjg2
jom layan picas umi gedik2 ngan kenkawan opis
hehehehe

1st of all pic tuan empunya blog
baju color grey yg konon nak wat tema raya thn ni tp tak jadi 
close up skit muka umi bam bam ni ihikssss

wit sarah mama imad
kami sampai awal gak so time nak snap2 picas mmg byk 

dah kata tadi sampai awal skit kan
so mmg sempat la snap picas kat stage tu
erm tak nmpk plak basikal tua kat situ
hahahahahaa
gabungan color ijau ngan merah pink...umi je sesat grey ekekekeke
oh ya sambutan kali ni ada persembahan nyanyian oleh anak2 Taska Permata KKM
so ada la si mirul nye (^_^)
mirul opkos la baju grey gak
setema ngan umi nye lalalalalalala
diorg kemain lg happy ngan bendera2 tu semua
kanak-kanak riang ria
close up pic mirul in baju melayu grey color

ok yg ni dah selesai persembahan
time tuk mamam
umi amik kan dia ais kacang
FYI umi tak nak komen pasal makanan kat sini byk2
yg pasti makanan nye sedap (^_*)
ni plak mirul ngan BFF dia kat taska
shami nama nye
sweet je muka nye haaaaa
sambung lagi pic ngan kekwn umi
yg ni ngan Anne
she looks hot in red ahakssssss
gambar berempat plak
dari kiri aien, anne ngan shasa

wit aien gedik2 hehehehee
sweet nye pic ni
i like lalalalalalala

ok yg ni ngan VIP
YB Datuk Rosnah Shirlin bt Hj Abdul Rahid Shirlin
Timbalan Menteri Kesihatan
(^_^)
yg ni plak
ngan Menteri Kesihatan Malaysia
YB Dato' Sri Liow Tiong Lai
 ngan Pengarah kami plak
Bahagian Perancangan & Pembangunan
KKM
YB. Dato' Dr. Hj Abdul Rahim bin Mohamad
last pic ni cam gmbran cermin lak hehehehe

ok la uols
tu la kisah raya umi kali ni hehehe

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

19 comments:

lieyalatif said...

wah best..best...sakan ko bergambar kak...tang gambar ngan vvip tu yg best tuuuu...bukan senang tu...kenangan tu kak....

CIK JATT said...

posing umi jangan tak posing.
grey colour nice kan. dulu time akad, kite pun pakai grey.

anne said...

heheheheh... malulah umi... tapi betul kata lieya gambar ngan VVIP tu yang mahal....kenangan...

sHeeMa DeaN said...

wah best yer.. tak dapat join.. time nie hannah demam.. warghh sakan korang bergambar ek...

Anum said...

syoknya sis
banyak2 bergambar
cantik tudung sis

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sweet nya tuan empunya blog..

wah mmg riang ria raya btol kanak2 tu dgn semangat kemerdekaan lg..:))

LYAfrina said...

salam didilfitri & merdeka raya :-)

PinKy MoMMa said...

umi sangattttt ayu okeh :)
cantiknyer kamoooo...

aduh jeles tgk umi sgt selim..rahsianyer? hehe

ikiqzana said...

wahhh.. baju color gray mmg sweet umi pakai.. lak tu sama dgn mirul..
mesti mknn kt situ sedap2..

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, kalu dah jumpe geng GIGAM (gile gambar) mmg menjadik2 la hehehe....aahhh diabadikan kat blog ni tuk kenangan ekekeke

...sWeeT uMi... said...

CIK JATT, memula takut gak nak pakai grey sbb umi kulit idok le ceroh sgt hehehe...tp bile tgk pic ni ok je kuiukuiukui

...sWeeT uMi... said...

anne, mahal kan, sib baik ada blog ni tuk kenang-kenangan (^_^).....no mo malu lah, u look hot that day ihikssss

...sWeeT uMi... said...

sHeeMa DeaN, tak pe t thn depan maybe nama tercalon tuk sambutan tu hehehe...cian hannah, hope dia cepat baik...ada geng mmg menjadi2 la GIGAM tu hehehehe

...sWeeT uMi... said...

Anum, tq...tudung umi bese2 je hehehe...(blushing)

...sWeeT uMi... said...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY, diorg mmg happy je cam tak dek rase takut pun, umi ada amik video tp lmbt lak nak upload huhuhu...t kalu line dah laju skit insyallah umi nak upload kat sini (^_^)

...sWeeT uMi... said...

LYAfrina, salam airdilfitri dan salam merdeka tuk kamo jugak (",)

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa, tq blushing2 sudah ekekeke....rahsia kiter same je hehehehe....(^_^)

...sWeeT uMi... said...

ikiqzana, takut sbnrnye nak pakai grey ni hehehe...mknan tak yah ckp la mmg sedap tapi tak cukup huhuhuu

Redbloodsnow said...

lawa nah arr umi dlm entry ni. terpegun tgk :D

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat