Wednesday, September 7, 2011

Syawal Pertama...Again

salam semua
ari ni dah masuk 9 syawal kan
kejap je..cam tak terase

ok ok ni nak citer pasal raya pertama gak
tp kan sblm tu nak bg tau
tahun ni raya umi tak snap picas byk pun
tak tau la kenapa
maybe sbb sibuk jd masterchef kot kihkihkih
so semua picas yg ada ni hasil dr camera sedara or adik umi je
ok la kan dr tak dek langsung

skrg ni moh layan picas raya pertama jugak
time ni beraya kat umah cousin di wakaf mek zainab
xtually sebenar nye nak ke umah mak sedara 
tp mak sedara kata jumpe kat situ je sbb dia pun otw g sana
so ke sana la kami sekuarga

time ni dok mkn-mkn
menu yg ada roti jala ngan nasi dagang
sedap ooo sbb cousin umi ni pandai masak ekekekeke

ni semua adik beradik umi
ramai kan...tp ada yg tak dek lam pic ni

majoriti tema raya tahun ni adik beradik umi semua nya color purple blue
ada dua org warna hijau hehehehe

ermmm apa la agaknya yg kitorg dok tgk tu yeh

ooo tgk ni ha
nawfal ngan cousin umi tu
ngan irfan dok agah2 kan nawfal tu ekekekee

ok yg pakai tudung dark purple tu la mak sedara umi
time nak salam raya ari tu sebak plak rase
teringat plak kat arwah mama
ye la muka diorg ada iras2..dah nama nye adik beradik kan huhuh
sob sob sob

tu la citer syawal pertama kami
pasni umah cousin ni ada gak ke umah mak sedara belah arwah abah gak
tp tak snap picas la

orait la kan ada gak picas nye
tu je story kali ni
byeeeeee

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

Ku Azhar said...

assalamualaikum!! sy dtg nk beraya!! "D

Fyda Rahim said...

lor akak balik raya kt kelantan ke? behnye... huhuhu

Anum said...

bestnya beraya kan
banyak makanan

...sWeeT uMi... said...

Ku Azhar, jemput2 dtg beraya tp duit raya nan ado hehehe...

...sWeeT uMi... said...

Fyda Rahim, tiap2 tahun mmg balik, yela dua2 org klate hehehe

...sWeeT uMi... said...

Anum, mmg byk makanan smpai sengkak2 perut ni ha hehehehe

sekamar rindu said...

salam..

masih tak terlewat untuk ucap selmat hari raya..

*folo ur blog

lieyalatif said...

meriahnye kak....cantik baju akak....

ade nasi dagang lak tu....tu mmg menu senang nak jumpe kalo beraye belah2 kelantan kan.....

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat