Thursday, October 13, 2011

Ari tu Sedey...Ari ni Dah Happy

salam semua
hehehe mode happy
coz anak happy (^__^)

kalu entry sebelum ni umi citer pasal irfan yg sedih sbb tak dpt piala
haaaa ari ni dia dah happy daaaaaaaaaaaa
coz dah dpt piala tuk acara yg dia menang ari tu

suke yg amat dia tau
masuk je kete terus tunjuk kat umi hehehe
nah amik nko dua lagi piala
satu tuk johan then satu lagi tuk 2nd place
ok la kan

nak tgk muka happy dia
jom layan pic

yang piala kuning tmpt pertama
piala silver opkos la tuk tmpt kedua (^__^)

pelik je senyum dia tu kan
sebenar nya dia ngah makan tu so mulut penuh ngan makanan
that why la senyum dia cenggitu hehehehe

piala yg dia menang
umi bangga ngan kamo sayang......

good boy dahhhhhhh

nota kaki : ari ni ada ceramah PERMATA HATI kat auditorium...maklum la nak cukup kan kursus 7 hari hukhukhuk...pas dah abis ceramah tu and dah tak bz umi terjah korang satu2 ok....peace (^__^)
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

17 comments:

lieyalatif said...

yeay!!! seb baik dpt piala2 tu...baru le die rase bersemangat....ape yg die main berbaloi...budak2 ni kdg2 sensitif kak...lagi2 tgk kawan2 lain dpt piala die tak dpt.....

so lepas ni piale tuleh leh pamer tepi tv....cewah!!

missbby said...

comelnya anak u senyum..tahniah ye dah dapat piala tuh.

Anum said...

comelnya dia
suka dapat adiah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..happy sungguh muka dia tu..ensemlah anak umi nih.. ^_^

Acik said...

hahaa .. bagus anak umi!

acik baca buku jer nak cukupkan kursus 7 hari. :)

PinKy MoMMa said...

yayyyy ensem terus muka irfan hehehe ;)

tahniah abg sebab dah boleh membanggakan umi kamu..hehehe teruskan k!

LYAfrina said...

akhirnyaaaa...
tahniah irfan... trus brusaha ye..

mysha said...

wAH buKan men sEnyum aNak bujang nih.. baRUla ada aUra nak bersukan lagik yek.. ekekeke

gooD boy!!!

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, hahaha tu la pasal...tp piala tu kejap je dok pamer tepi tv tu pastu dak kecik amik main huhuhuhu....mentang2 la dok lam walker laju je la hahahaha

...sWeeT uMi... said...

missbby, comel ke ekekekeke...senyum sampai malam asik dok citer pasal piala tu je (",)

...sWeeT uMi... said...

Anum, 1st time dapat piala...semangat gembira tu berkobar2 hehehehe

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA, happy sampai ngah mkn pun sanggup berenti jap sbb nak amik pic hehehe...tak sabar tggu en.papa balik nak tayang piala dia tu (^__^)

...sWeeT uMi... said...

Acik,...cemana tu bc buku tuk cukup 7 ari..cer citer hehehe....cam bagus je tak yah la pening2 pikir nak g kursus hehehe

...sWeeT uMi... said...

PinKy MoMMa,btul2 bangga ngan dia kali ni..sbb tahun lepas balik tgn kosong je thn ni ada la kenangan nye hehehe

...sWeeT uMi... said...

LYAfrina, budak2 kalu kiter bagi semangat mmg lebih bersemangat kan hehehe...hope thn depan leh masuk byk game tuk skolah baru

...sWeeT uMi... said...

mysha, tu la nmpk cam ada gaya tuk masuk acara olahraga skolah tahun depan ni hehehe....

CIK JATT said...

yeyy. irfan dah dapat piala. lepas ni mesti lagi semangat nih

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat