Tuesday, November 22, 2011

@ Hospital Putrajaya

salam sayang tuk semua readers
ari ni umi up citer yang dah lama dok peram lam draf hehehehe
layankan je la ek

yupp betul la tajuk tuk entry tu
nawfal at Hospital Putrajaya
tapi bkn nawfal yang sakit tau
tapi cousin dia a.k.a anak SIL umi yang warded kat sini
nama nye aishah...tak dek plak pic dia sbb time ni dia dlm bilik lain kena sedut kahak huhuhuhu

pe pe pun sekarang ni dia dah sembuh (^_^)
alhamdulillah
ok jom layan pic budak kecik ni

masam je kan muka dia
ni muka baru bangun tido

ni kusyuk dok main belon

berkerut-kerut dahi nye tu

time ni umi dah dudukkan dia kat sofa sebelah katil tu
dia still lagi diam tak bising2 mulut nye
umi tgk la pebenda la yang dia dok kusyuk tu
rupe nyeeeeeee.................

dok korek-korek sofa ni ha
gigih tak gigih budak ni main benda tu huhuuhhu

time ni irfan ngan mirul tak dek kat bilik ni
diorg dok main lam bilik depan wad ni 
(^__^)
hurmm tu la story tuk entry kali ni
cam dah tak dek story yang menarik jek

xtually umi nak upload kan video mirul 
tapi tak lepas lepas dari tadi huhuhuhu

tgk la len kali umi up kan kat sini
pepe pun happy blogging ye


 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

Anum said...

semoga cepat baik

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..serius jer muka dia....patutlah kusyuk dia dok korek2 sofa tu rupanye.. ^^

Ardini Humaira said...

haaa habis kusi tu nanti hehe

alyyani said...

igt anak yg sakit...

CIK JATT said...

amboi, seriesnya muka dia. focus betul:)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat