Monday, November 21, 2011

Study Time

salam ari isnin semua
arhhhhhh mcm ngantuk plak pepagi ni
maklumla cuaca sejuk-sejuk ni hehehehe

ok ok tak mo layan rase ngantuk ni
jom baca entry umi kali ni
kalu baca tajuk entry pun dah tau kisah pasal apa

ni kejadian pada 18 nov ari tu
mlm dlm kul 7.30 gitew
time ni umi dok sibuk kat dapur prepare dinner
pastu baru perasan...apasal la diam je diorg ni
kat depan tv pun tak dek
so bila umi jenguk2...rupe nye en.papa ngah ajak diorg study

ni pic pertama
study pun pakai pc lama jek
ok la kan dari tak dek hahahahaa

ni la yg diorg study kan tu
bile diorg dpt jawab...suka yg amat 
sampaikan umi ada pun diorg tak perasan waakakakaka

tgk mirul pun join skali
muka fokus betul
si irfan plak ternganga dok dgr en.papa explain

ni antara item-item yg diorg leh study

extually byk lagi modul-modul pelajaran dalam cd tu
tapi umi lum abis tgk lagi
pssttt cd ni dah lama beli tau tapi br time ni la nak bukak and study nye heheheh

berkepit ngan en.papa

ok la...tu la story umi kali ni
hope lepas ni irfan akan lebih rajin tuk study
and hope jugak mirul akan join abg nye study
(^__^)

happy blogging

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 comments:

lieyalatif said...

skrang dah canggih kan kak...dulu pakai buku, skrang buku ade, pakai cd pun ade...syok...budak2 pun excited..sebab gune pc kan....kecik2 dah celik IT tu yg bagusnyer....

eh mane si nawfal....mesti dah tdo ni heheeheeh....

Anum said...

bestnya
cara pengajaran yang baik

Echa said...

bagusnya.. kalau dulu.. zaman blajar kita tak sama dengan budak sekarang.. dulu nak pegang mesin taip pun susah kan... tapi bagus la.. pendedahan tu ada.. cepat pandai nanti...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sekarang ni semakin canggih..belajar pun boleh guna komputer..baguslah dapat menarik minat anak2 kan..^_^

Ardini Humaira said...

hehe budak2 skang ni terer men segala benda. henpon.. leptop... ipad pun terer... kita dulu2 tak ado pun kan hehe

eisyaawie said...

bagusnya cd tue...budak2 sekarang sumenya celik IT...

terkadang tue makaknya plok yg tanya anak..camana nak guna....

ikiqzana said...

bagus la skrg ni study pon pakai cd kan.. aritu kt giant pon ada jugak saleman promote cd budak2 belajar.. mmg x di nafikan mmg bagus.

klu camni ank2 excited nk study.

CIK JATT said...

celik IT betul kan budak2 sekarang. kita dulu mengadap buku jer la

rajinnya papa melayan anak2 tu. tenang umi nak memasak kat dapur:)

Redbloodsnow said...

wahh...so canggih lah study cam gitu. interesting! :)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat