Tuesday, November 29, 2011

Kecik-Kecik Pun Konvo Gak

salam semua
wahhh ari ni rase lemau plak nak start keje
tambah plak tekak ni wat hal...dok batuk2 je huhuhu
ok ok jgn layan bab tekak-tekak tu semua
meh kiter layan citer ni plak

ari sabtu lepas adalah konvo skolah irfan
kemain excited dia
pepagi tu dah senyum-senyum dah hahahaha

pic pertama 

pic kedua
snap pic depan pintu masuk dewan
oh ya...konvo ni wat kat dewan SK Putrajaya Presint 9(2)
sib baik senang nak cr tempat ni ekekekkee

sementara dok tggu acara start...dak kecik ni dah bantai tido
suke suke sbb senang nak jaga hahahaha

mirul pun tak sabar nak tgk abg dia konvo
slalu dok tanya-tanya konvo tu ape

time ni mirul dah ngaruk2 dah
ye la sbb lama dok tggu acara start kan
ni la kalu dtg awal sgt hukhukhuk


sebenarnya ada byk acara ari tu tp umi tak snap pun
ye la sibuk ngan nawfal yg tido
en.papa plak sibuk layan mirul huhuhuhu
so picas yg ada ni je la 
ari tu ada acara baca al-quran, bercerita BM/MI, pantomin and nasyid
irfan just masuk acara nasyid jek nya nyi lagu matahari

ok time ni dah start nak terima sijil dah
berbaris semua
nama irfan yg ketiga so harusla dia dok depan kan

dah dpt pun ....
senyum malu-malu

turun stage terus snap pic ngan mirul plak
suke mirul dapat tgk irfan pakai jubah konvo

ni ngan kenkawan plak

kawan pompuan
yang ni budak pompuan tu yg ajak nak snap pic hehehehe

ni ngan jiran sebelah umah
nama deeya (^_^)

dah terima sijil semua
berkumpul kat belakang sbb pastu ada acara amik gmbar reramai plak
semua muka dah boring dah


dan acara last.....lambung topi hehehe
semua happy je

ok la tu la citer konvo irfan

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

lieyalatif said...

mudah-mudahan lepas ni dpt tgk konvo U plak kan kak...amin....

meriah tgk hah....siap ade lambung2 topi lagi ...mmg keleeessss....

senang le akak, si nawfal tdo...dptlayan acara dgn aman damai heheheeheh....

Ardini Humaira said...

kecik2 dah konvo leh amik semangat nak konvo bila besar nanti hehe :D

sHeeMa DeaN said...

hehehehehe.. tadika sekarang kan.. berkonvo bagai kan.. kita dulu tak derk pungg... hahhahaha...

Redbloodsnow said...

alololo....ensemnya irfan berbaju melayu. love the 1st pic

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat