Friday, November 25, 2011

Nak Jugak

salam jumaat semua 
ari ni citer pasal mirul ngan nawfal

kisah berlaku petang smlm
cam biasa kalu dah dok kawasan perumahan 
dah tentu ada motor-motor yang lalu jual escream kan
so smlm petang ada la hon hon nye

maka nya dapat la irfan ngan mirul rembat escream ni
kemain suke dpt escream ni
tapi yang tak tahan dak kecik ni pun nak jugak
ekekekekekekee

tgk ha kemain kusyuk mirul dok mkn escream tu
tak perasan dah kat nawfal yang dok teringin gak tu huhuhuhu
cer tgk pipi nawfal tu
kemain kembong kan
tu ngah kacip bibir la tu....konon bg hint kat abg dia yg dia pun nak jugak
tapi cian plak mirul tak layan wahahahahah

sekali ha ambik nko
tak bg sgt yeh
terus nawfal tarik tangan abg nye
so dah terjadi la adegen rebut-merebut kat situ
tapi mirul selamba je...dok jugak kat situ
tak berganjak pun okeh (^__^)
last umi suh mirul bg skit kat nawfal tu
saje bg rase sejuk-sejuk
kang bg byk selsema plak
dah dpt merase escream tu...
terus terkelip-kelip mata nawfal tu menahan sejuk escream tu wakakakaka

tu la story pasal escream ni
oh ya smlm (24 nov 2011) dah cukup 9 bulan nawfal ni
mggu lepas g check up, berat nye 7 kilo lebey je
tinggi memang tak yah citer la kan hehehehee
pasal gigi plak kat bawah dah nak 3 batang dah...atas 4 batang
abg-abg nye mmg tak berani nak masukkan jari lam mulut nawfal (in case dia dok ngutip mkn)
sbb nye dia akan gigit kaw kaw nye
pernah gak la dgr en.papa terjerit sbb kena gigit ngan nawfal huhuhu
ok next check up bulan 1 plak
huhuhu cam kejap je masa kan
masuk bulan 2 dah setahun (",)
ok la stop dulu
sambung keje yang melambak ni ngeeeeeeeee

happy blogging
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

lieyalatif said...

keh keh keh ...nawfal leh gengn ngan dayyan le kak imah...suke sekerim...boleh jek kak bagi jamah sikit...biar die viarasi kan deria rase die....dpt die belajar rase sejuk tu camne heheehehe

fuh tan gmenggigit tu tak tahan tu....mmg die akan gigit kaw2 punye...nak test gigi baru le katekan heheeheheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..comel plak tgk gmbr nawfal kacip mulut..abg buat2 tak tahu plak tu.. ;)

Anum said...

ala comelnya

CIK JATT said...

alahai, comenya nawfal. punyala besar aiskrim tu. kembang semangkuk:)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat