Thursday, December 1, 2011

1 Malaysia

salam readers cayang
ari ni lambat skit nak up citer nye huhuhu
ok la kan dari tak dek kan hehehehe

kali ni jom tgk pe plak citer nye yeh
hurm sape pernah pegi and berbelanja kat sini
cer kongsi citer ekekeke

ni citer umi ok
ari isnin dah tak pergi jalan ke mana dah
just lepak2 kat umah..kemas mana patut
cam time with family lah (^_^)
then tgk barang dapur cam dah kurang
so kenalah beli kan
maka nye en.papa ajak pegi ke sini
nak tgk cemana rega dan rupe barang nya
ngeeeeeeeeeeeeeeeee
kedai ni kat area presint 5 putrajaya
mmg tak ramai time umi pegi ni
kedai pun tak lah besar mana pun
tapi ok laaaaaaaaaaa

packaging barang2 1 Malaysia ni cam yg dlm picas ni semua
mmg ada la logo 1 Malaysia tu
so kalu nak beli pe pe barang lam packaging cam ni mmg kena baca dulu
apa isi barang lam package tu

ni minuman jus epal rm3.20

burger 1 Malaysia rm4.40


yg biskut ni umi beli
mmg wajib ada biskut ni kat umah hehehe

gula pasir ni pun umi beli
tapi seyes ckp barang2 kat sini tak byk pun
kire nye bahan asas bleh la beli kat sini

so sape lagi ada citer pasal kedai 1 Malaysia ni
jom pakat2 citer ngeeeeeeeeeeeee

happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

lieyalatif said...

penah nampak kak, tapi tak penah masuk pun....ari tu pergi kat sane ari ahad, tgk2 kedai tu bukak jugak.....

menariks gak barang2 yg die jual kan...tapi harge tu mcm same lebih kurang jek kak mcm kat carefour, tesco bagai...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak pernah lagi pergi kedai 1malaysia..kat JB macam takde jer ni..ke lily yg tak tahu..^^

Ardini Humaira said...

dni lom pena beli lagi barangan 1M :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ooo..kedai 1 malaysia ad akat putrajaya ke?? bolehla jenguk..ila kat puchong je..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat