Friday, December 2, 2011

Try Yang Ni PLak

salam ari jumaat semua
yeayyyy esok cuti
suke nye sbb dah ada agenda nye kehkehkeh

ari ni nak citer pasal supplement yang umi amik ni
pe lagi kalu bkn shaklee ni 
cam dah serasi je produk ni ngan umi
best pun best.....
kalu ari tu try yang tablet nye
kali ni umi nak try yang shake-shake plak 

ni la meal shake yang umi try tu
baru dapat petang smlm
perisa vanila
dapat skali ngan bekas ni....best kan
bekas tu besar plak bleh la isi something lam tu

yang meal shake ni kanak-kanak pun leh gak minum
dari 1 tahun ke atas
semlm dah try dah
bancuh satu sudu besar meal shake dlm air milo yang suam2
yum yum marveles
tak terasa perisa vanila nye
pssst umi tak suke sgt perisa ni huhuhuhuhu

telan yang ni senang skit
tak dek la tercekik cam tablet tu tiap kali nak telan/makan huhuhuhu

ok la sape yang nak try shaklee ni mmg amat disyorkan
hasil nya bestttttttttttttttt

happy blogging

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

Anum said...

bestnya sis
nak try la

lieyalatif said...

skrang ni mcm2 kite terdedah ngan penyakit kak...mmg patut amik makanan tambahan .... lieya lak aritu sekali jek laa mkn shaklee pil2 tu...tak leh telan ar....dok tercekik jek...so abiskan yg dah beli tujek...tak repeat order pun....seb baik susu byk jugak...huhuhu.....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

macam best ni..
lily tak pernah ambil apa2 supplement..mcm nak rasa plak meal shake ni..

Nadiah Sidek said...

ada perbezaan ye ambil shaklee?

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat