Tuesday, December 13, 2011

Dapat Free Mesti Lah Suke Kan

salam semua
ari ni citer pasal barang free hehehehe

dapat ni mggu lepas ari jumaat

kiriman dari Hada Labo
sape pernah dgr pasal produk ni
kalu kat watson tu ada byk benda Hada Labo ni

ari tu umi ada isi borang kat lam fb hada labo ni
bile dah isi maka nye dpt la barang free ni
best gak pakai produk ni
dia water base...so tak dek la nak oily muka tu ngeeeeeeeeeeeee

masa isi form tu umi select moisturizing lotion tuk barang free tu
dapat botol size kecik ni 
ok la kan kata free hehehehe

see comel je saiz nye
so nanti yg kecik ni leh la isi lam beg...senang nak bawa
yang besar tu biar je kat umah...btul tak (^_^)

ok tu citer barang free
sape pernah pakai produk ni
jom share-share (^_^)

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun dapat juga..hari tu isi kat FB..tapi sebenarnye lily tak tahu pakai..huhu..masih ada tersimpan.. belum pakai lg..^^

Anum said...

wow bestnya

Izan Ishak said...

izan pun dah dpt kak. mula2 tau hada labo ni sbb redmummy buat entry post sponsored kat blog dia. cam best je sbb water base...

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA, hehehee...pakai la cian kat dia lily tak pakai ekekekeke....lagi pun water base, sesuai kot ngan kulit muka (^_^)

...sWeeT uMi... said...

Anum, barang free...best lah ehehehe (",)

...sWeeT uMi... said...

Izan Ishak, rezeki kan...ooo ye ke...umi tau pun kat blog jugak tapi lupe blog mana huhuhuhuhu.....

Fyda Rahim said...

wahhhhhh.. free.. best ke kak produk tu?

...sWeeT uMi... said...

Fyda Rahim, ok la produk tu...tapi akk tak pakai slalu nanti kulit jd kering huhuhu...slalu tukar2 ngan produk CNI hehheehe

Ardini Humaira said...

bestnye dapat sample percuma :D

eisyaawie said...

bestnya dapat barang free....
saya pun suka sangat ngan benda free nie... biar saya x tau guna pun hehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat