Monday, December 12, 2011

Cian Anak Umi hukhukhuk

huhuhhuuu...cian my yunk yunk nawfal ni
tgk la...bengkak kan
ni la gara-gara en.papa ralit dok layan tenet kat pc huhuhu
masa tu nawfal dok gayut2 kat kai dia
then ntah cemana bleh plak terlepas tgn dia kot
terus terhantuk kat tepi meja pc tu huhuhuhu

time kejadian ni umi tak dek
g mandi huhuhuhu
alih2 dgr nawfal nangis...igtkan apa la jadi nye
biasa kalu dia nangis tak dek lain mesti abg2 dia nye keje

tapi rupe nye bkn abg2 nye...sebetul nye en.papa nye keje
sedey ooooo....dah benjol dah
time dah kena tu en.papa just sapu minyak je..
dpt kat umi....umi tuam kan kat bengkak tu
bagi dia surut kan
so pg ni alhamdulillah dah tak dek bengkak nye
just ada satu garis panjang tmpt dia terhantuk tu

sib baik mlm tadi dia tido ok
tak dek rengek2 huhhuuhuhu
babab sama en.papa kan huuuuuuuuuuuuu
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 comments:

Huda said...

alala..siannya dia..harap cepat sembuh la yea..

...sWeeT uMi... said...

Huda, tu la kalu ngan umi mmg sentiasa aler...ni sbb dok ngan papa nye huhuhuhu...alhamdulillah tgk dia dah ok skit td

lieyalatif said...

ADUH KAK....ngeri aku tgk kak....kalo takde muntah2 lepas terhantuk tu kire takde ape serius la kak....kalo ade muntah2 kene cepat2 bawak pi spital tau, tu tande ade pendarahan dalaman....

harap nawfal cepat sembuh yeak...

...sWeeT uMi... said...

lieyalatif, tu la...mmg ngeri + cian kat dia...mmg lepas tu ada bg susu kat dia then tak dek muntah2 alhamdulillah sgt...hope dia cepat recover...cayam sama dia huhuhu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..siannye..
lily tgk ni pun dpt rasa sakitnye..
nasib dia tak meragamkan..sedap jer tgk dia tido..

Izan Ishak said...

siannya nawfal...tak pasal2 dah benjol. itulah anak2 ni kan...

aritu pun si kembar abg sampai berdarah kat tepi mata gara2 main lari2 ngan abg dia. tak pasal terhantuk kat bucu meja...

...sWeeT uMi... said...

LiLy @ MumMyQiStInA, tu la risau dia meragam tak leh tido je...tp alhamdulillah lena je dia tido...cam tak dek pe pe (",)

...sWeeT uMi... said...

Izan Ishak,tgk benjol pun umi dah nek risau...sib baik dah surut lebam nye huhuhu....ank2 kan mmg tak lepas dr luka2 ni huhuhuhu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alahai, siannyer nawfal..
kena tuam sket tu,
tkt membengkak..
hero camtu ler...
even heroin sy pun salu gak kena.. hehehhe

LYAfrina said...

teruk gak bengkak tu.. lg lak kulit putih..lg jelas nmpak merah tu..moga cpt smbuh yer.

Ardini Humaira said...

uiskk cakitnye.. sian baby.... huu

Ardini Humaira said...

semoga baby cepat sembuh..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat