Monday, February 27, 2012

Gelagat Si Kecik Ni...Layan kan jeeee...

salam semua
waaaaa dah lama blog ni tak berupdate
kekangan masa kot plus bz ngan 5S huhuhuhu

ok kali ni citer nawfal lagi
cer tgk gelagat si kecik ni
ok umi tau la dia ni kecik...so mentang-mentang la dia kecik
semua tempat dia muat...sampai kan dalam bekas baulu ni pun dia nak masuk
tgk la...asal boleh je

pic ni plak tunjuk kan kegigihan dia nak masuk dlm tu
tertonggeng-tonggeng ha...nak gak masuk tu...tak kira ok
then at last mmg dia berjaya
ni la org kata usaha tangga kejayaan ekekekekekeke

dah penat dok main masuk kuar dlm besar yg tak berapa nak besar tu
dia dah terbaring penat huhuhuhu
tapi bekas tu still lagi kat kaki
tak mo lepas ok....may be pasni dia nak sambung main lagi
nawfal oh nawfal....

penat sgt dok main tu sampai kan mata pun dah stim sbb ngantuk
tergaru-garu kepala...mmg betul-betul ngantuk ini budak

tapi kan....bile umi sorongkan bantal tuk dia tido
dia tak mo plak
nak tau pe dia nak
haaaaaaaa..............
cer scroll bawah ye 

#

#

#

#

#

#

#

#
lagi la.....
#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#
jgn malas ok.....heheheheh
#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#
tadaaaaaaa

dia nak makan ok
haaa dapat goreng pisang tu terus mata tu segar je
makan-makan sambil layan tv kihkihkihkih

oooooo ni la dia gelagat dia ari sabtu lepas
ok lah nak smbg keje doooooo

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

lieyalatif said...

keh keh keh ...muat lak tu die dok dlm tu kak...gigih si nawfal yeak...panjang akal budak ni...bijak2...

wanie said...

hehehe..gigih si nawfal nak masuk dalam bekas tu ye..comel

Ardini Humaira said...

lorhh.. hehe akak bagi kotak suh dia masuk lam kotak

Izan Ishak said...

alahai nawfal ni... dari nak mask dlm bekas bahulu, dah tergolek nak tido terus mata segar bugar dpt makan pisang grg ye.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..macam2 akal dia..
comeii..^^

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat