Thursday, April 12, 2012

Berlarian sambil Camwhorming

salam semua
ni umi nak citer pasal aktiviti ari ahad lepas
punya la lama dok peram dlm draf ni
bukan sesaja peram tau...tapi tak sempat nak mengetuk keyboard ni huhuhuhu

ok tak mau melalut pasal tu
moh tgk aktiviti kami ni yayyyyy

kalu ikutkan ni 1st time nawfal pegi padang
dpt jejak-jejak kaki kat sini
lari sana lari sini sampai penat
dah berpeluh-peluh masham semua

ni abg irfan sgt caring okeh
tak boring dok jaga adik cayam ni
time ni dok layan adik main keretapi

ni muka pelik 
ye la tak pernah-pernah dia dpt rasa rumput kan....
memula tu dok tgk je kaki dia pijak rumput
dah lama br la biasa ekekekekeke

rasa rumput ngan tangan plak
ok lulus....tak geli-geli pegang rumput (",)

picas snap by irfan
sanggup layan umi yg nak cerpicas hehehhee

pose tunjuk cahaya 
ni mr.papa punya style kihkihkih

hahahaha...risau je tak dek picas irfan ni
ye la dia sibuk je nak amik pic org
last-last berjaya gak amik ngan dia
alahaiiiii...comel la irfan wat muka cam tu
nmpk sgt notty nye abg ni hehehehehe

irfan ngan nawfal
cayam adik dia sgt-sgt
jgn sape-sape berani buli tau
kang kena bebel ngan irfan
hahahahahaaaa

nawfal ni sgt suka kalu dpt main gurau-gurau ngan irfan
sbb irfan ni layan je apa yg adik dia nak
tak macam mirul...asik buli adik je

ha tgk pic ni
'ha!! dapat tangkap abg daaaa.....adik menang tau "
si abg plak, pasrah je la

picas ngan budak masham ni jugak
budak yg still nangis2 tak mo g skolah huhuhuhu

amboi....pose tunjuk perut ke mirul oiiiiiii

ok ni pic yang paling umi suke
rasa cam sweet sgt-sgt hehehe
tak tahan pandai plak nawfal pose cenggitu
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tak dek plak si irfan lam pic ni sbb dia yg snap kan
kalu cukup korum td igt nak canvaskan pic ni
(^__^)
auwwww!!!!!!!!!!!!

sonok tgk diorg dua ni
main tangkap-tangkap baring atas rumput

bab main cam ni mirul tak layan
asik dok kepit ngan mr.papa je


lately ni suka sgt nawfal jelir lidah camtu
pelik plak
nak tumbuh gigi lagi kot huhuuuhuhu

hahahah time ni nawfal dok geram ngan air pancut tu
tapi umi dok paksa snap pic hehehehe

nak lambung ini budak
tapi tak larat...berat dooooooo

isi 'minyak' dulu
dah penat dok berlari sana sini kan

us in balck and white
bertiga je...irfan???...ntah...time ni ntah mana dia ilang
berlari sana sini la tu
aktif yg amat 

ooo kat sini rupa nya dia
tgk termenung la tu
opssss!!! ingat awek ek kihkihkihkih

opsssss!!!!!!!!!!!!! 

diapit hulubalang perkasa (pssttt perkasa ke)
sape berani kacau meh nak kena sebat ngan abg irfan ngan abg mirul ekekekeke

last try gak lambung ini budak
ekekekekeekekee

hasil tangkapan tangan mr.papa

ni pesal plak mirul tu
mesti nak nyakat nawfal tu

last pic...aksi irfan
time ni dah ngarut nak balik
penat katanya
alih-alih dicampaknya beg nawfal kat tgh rimbunan rumput
then pe lagi kena marah ngan umi la
sape buat dia la yg kena amik kan
so abg irfan terus terjun dlm rumput tu
amik beg adik dan terus lompat kuar dr situ
akibatnya kaki sedikit luka terkena rumput yg tajam manja-manja tu huhuhuhu

balik umah terus sapu ubat kat luka tu
then akibat nya terbongkang ketiga-tiga hero kecik ni depan tv
penat sgt la tu.....dalam kul 6 lebih kejut diorg bangun tuk mandi

orait...selamat la satu lagi kisah kami sekuarga
ada ok kah ngan entry ni hehehehehe
(^_^)

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

Anum said...

happy family

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epinyer berphotoshot sefamily.. =)

Izan Ishak said...

suka sangat tgk umi n anak2 bujang bertiga tu. pandai sangat abg irfan amik gmbr... ohhh... manja nawfal ngan dia ye...

lieyalatif said...

wah cantik2 kak posing...suke2....kemain lagi anak bujang akak ...haa sape ckp anak bujang tak reti posing...see!! anak akak sporting n tera beraksi gituuuu......

LYAfrina said...

cantik...
pndai lak dia ambik gambar yer...
mmg lah seronok sikecik dpt blari sepuasnya kat tmpat luas g2..

PinKy MoMMa said...

umiiiiiiii jeles tengok umi maintain tapi dah anak 3 huhuhu...pandai nyer abang2 nyer berposing..pening lak nanti umi nak pilih nantu huhu..smua ensem2 ;)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat