Tuesday, April 3, 2012

Good Morning Teacher

salam semua
good morning teacher...yeyyyy...sape teacher tu
opkos la abg yg sulung kan

ni citer mlm smlm
time umi dok sibuk-sibuk iron baju...diorg main cikgu-cikgu
mr.papa plak dok layan tv tgk channel sport ehehehehe

ntah apa la yang dia nak ajar tu
kemain lagi guna pembaris bagai 
ajar matematik kot kuikuikui

nak tau sape student nya....hahah pandai korang teka
dah tentu-tentu si mirul ni kan
ha tgk gaya student nye...bersila atas lantai je ok
selamba ajek...tapi kan pelikkkkkk
apa la yg dia tulis tu...ikut suka dia je hehehehe

ni apasal muka masam je ni
mesti dah gaduh ngan abg-abg nya
so kesimpulannya main la sorang-sorang ye dik 

tu dia gigih dia nak ajar...nak jadi cikgu ke bang (^__^)

ni pesal plak ni....
hurmmm macam-macam la kamo ni nawfal

bagus nawfal tu kan...main sorang-sorang je
tak kacau pun abg dia tu hehehehe

ops ni pesal plak
sape leh teka...ok la tak mo teka meh sini nak citer
ni aksi dak kacak tu nak buli abg dia 
time ni dia ngah nak gigit vontot abg dia
mesti tension and boring sbb dok main sorang-sorang

last...umi marah dia
terus wat muka cenggini huhuhuhu

**** skrg ni pagi-pagi dok pening ngan mirul tak mo g skolah...huhuhuhu****
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

lieyalatif said...

nawfal dah chubby dah kak emah!! mesti kuat mamam nie...suke2...comel jek tgk...pipi pun dah melayot2...


amboi2 ade talent tu jadi cikgu.....cikgu hensem gitu!

PinKy MoMMa said...

hehehe bestnyer bila dpt tgk anak yg besar perangai lain..yg kecik pulak ada pe'el tersendiri kan..

nape mirul tak pi skul..sama la ngan abg long..dia tak suka skul baru dia huhu

LYAfrina said...

alahai...bakal pendidik ni yer... hehe.. ada gaya tu... si kecik la..sama duk nk dgr abg dia mgajar yer

Hashira Yusoff said...

wahh..comel2 blake anak kak. suka la tgok budak.. ^^

Izan Ishak said...

alolo...sian nawfal takde sapa nak main ngan dia. main sorang2 pun jadilah ye... mirul bape thn umi? sama je ngan anak2 izan... kadang2 tu semuanya ok je bgn pagi. adakalanya... mmg buat ummi pening dgn kerenah yg macam2...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat