Wednesday, April 4, 2012

Jemput Masuk Umah Umi (^__^)

salam semua
ari ni bukak blog dengan hati berbunga-bunga
kembali bersemangat untuk berblog di alam maya ekekeke

amboi kemain lagi umi ye
yeayyyyyyy......umi happy sbb dah dpt rumah yang berwajah baru
lagi ceria dan segar rasanya....diapit si bunga tulip lagi(^__^)

kat bwh ni wajah umah lama

ni plak yang baru 

amacam cantek tak
ada sape-sapa nak tau kat mana umi wat wajah baru ni
ok meh sini nak citer
siapa-siapa yang teringin nak rasa sentuhan kreatif ni boleh pegi ke blog CB
then kat FB plak search aje nama cikbulat
nnti uols boleh la tgk hasil-hasil yang dia buat

ok itu je utk hari ni
nak sambung keje yang melambak ni plak
babaiiiiiii

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 comments:

nUruL 'aIn (^_*) said...

cantek2!!!

lagi nampak kemas la =)

Anum said...

cutenya sis

...sWeeT uMi... said...

aien...tq tq..mmg itew yg dicari ngeeee (^__^)

...sWeeT uMi... said...

Anum tq hehehehe (^__^)

Cik Awin said...

cute nya wajah baru umah kamu...

Izan Ishak said...

umi....cantik sangat2 umah baru ni!

suka tgk hasil tgn cikbulat... semua best2!!

L said...

pintu rumah yg cantik.. hehe.. saya masuk yer...=)

jom tambah ilmu.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cantik header baru..
kemas je..

sy lama dh tak tuko,
tade idea, huhuhu

lieyalatif said...

CANTIK KAK!! berseri2 blog akak..auwww!!~

Cik Ecah said...

bunga tulip....
dah rase mcm kat taman bungaa
weeeeee (:

PinKy MoMMa said...

memang percaya ngan bakat CB..kita sama hehe ;)

ummi..bile nak ada gegirl agaknye di gambar itu kan..huhu ai pun tercari cari gegirl ni hahaha..asyik boboiboy je yg kuar ;p

LYAfrina said...

wah..cantik sgt.. smoga rmh baru ni dpt mgembalikan mood bblog yer

Cik Rose Cute said...

cantik sangat2..memang kreatif cik bulat kita hihihi

fieda said...

cantik...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh....Nice....happy blogging too ya!:)

Miss uCu said...

cantik nya,sis mcm ner nak letak icon bunga kat setiap tajuk entry tu:) sgt suka miss melihatnya..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat