Tuesday, April 24, 2012

Tolong Bawa Saya Skali

salam semua
ari ni update citer pasal nawfal

ni smlm punye citer
alkisah start ari ni hingga khamis mr.papa kena outs station g Kelantan
so smlm packing la baju bajan yang nak bawa
tetiba ada budak nyibok plak
meh tgk apa yang dia buat

mr.papa letak je luggage kat luar
bleh plak dak kecik tu buat main luggage tu
siap masuk lam tu lagi
mentang-mentang la kosong

tak cukup dgn tu
siap korek-korek bendalah ni lagi

 saja mr.papa letakkan sehelai suar dlm tu
nak tgk apa reaksi dia
mana la tau kot-kot dia kuar dr situ kan
hurmmmm....idok nye...dia setia je dok situ huhuhuhu

 dah rasa sempit kot tempat dlm tu
so dia pun kuar la
ingatkan dah tak nak nyibok2
rupe nya ada agenda lain plak
main kasut mr.papa yg dah siap letak dlm plastik
dlm hati dia mesti terkejut tgk saiz kasut papa nya hehehehe

muka pelik kan (^__^)

aiyakkkk...luggage dah penuh pun dia still nak masuk dlm tu
mentang-mentang la awak tu kecik huhuhuhu

tertonggeng dah huhuhuhu
gigih betul dak kecik ni

dah kena marah ngan mr.papa terus majuk
pegi kacau barang abg irfan plak

sebenarnya tak dek story dah mau citer kat sini
sedih kan...hurmmm nnti dah ada citer best umi story lagi eh

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 comments:

lieyalatif said...

alahai cian nawfal .....mesti rindu kan papa nanti nie....sian nawfal....mama pun sure rindu-rinduan nie....eh kak rugi tak ikut sekali, leh balik kampung gitu...

...sWeeT uMi... said...

Lieya...perancangan awal mmg nak ikut skali,tapi irfan skolah, sayang plak nak skip huhuhu...tak pe la bln 5 ni kot balik kg...windu kg sudah....

Cik Ecah said...

hahhaha bnyak akal yea naufal :)

Anum said...

hahahha
comelnya masuk dalam bag nie

...sWeeT uMi... said...

Cik Ecah...tu la...makin besar makin byk ragam...penat nak layan tapi hati gumbira hehehehe

...sWeeT uMi... said...

Anum...agak2 kalu letak dia dlm tu then angkut naik flight...lepas tak ekekekee

Izan Ishak said...

umi... izan tak dpt tgk gmbr2 kat sini sbb tenet slow sangat. tapi dpt bayangkan nawfal masuk luggage tu dgn muka tak bersalah... hehe..

...sWeeT uMi... said...

Izan Ishak...alala...tq sgt2 izan...usaha gak bukak blog umi walau pun tenet slow...terharu sgt huhuhu...dia mmg wat muka cam tu je hehehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat