Monday, May 28, 2012

Sesi Ternak Lemak

salam semua
ari ni update blog dengan citer ternak lemak a.k.a makan-makan
dah lama tak mkn pizza ni tau
eh dgn kawan slalu gak mkn ngan family jarang-jarang
sbb nya tiap kali nak mkn tu mesti hero-hero kecik bantah
diorg prefer KFC lagi sbb ayam kan huhuhuh

so kali ni umi dah pandai ok
nak mkn pizza punya pasal
diskuss ngan mr.papa nak g mkn pizza kat tempat lain tak nak alamanda
hehehehehe...so resultnya mkn kat warta bangi
ngeh ngeh ngeh...sukoooooo

disebabkan dah lama tak mkn kan...sekali bila tengok menu
eh eh ada menu baru laaaa
so mr.papa dengan rela hati nak try menu baru ni
(erkkk ke menu ni dah lama ek...abaikan je la huhuhu)
menunya Lime Paper chicken
hurmmm komen ...ok ok la...tekak leh terima
wakakakakakaa

menu wajib kalu mkn pizza
opkos la mushroom/chicken sup
lawan plak ngan garlic breadstick
sup ni mmg licin la hero-hero mkn


air plak oder yogurt strawberi dgn yogurt mango
strawberi tu irfan punye...mango mirul punye
umi ngan mr.papa minum pepsi ajok
tang yogurt strawberi dgn yogurt mango...best sgt
suke suke ngeeeeeeeeeee

alamak muka serabai la budak ni
rambut pjg sudahhhh
tapi don worry ...selamat dah rambut dia kena potong ngan barber kihkihkihkih

geng rambut pjg gak ni
tgk tu dua mangkuk ni mmg dua-dua org ni bedal
nawfal mkn sikit jew

chamwhorme dgn ank bujang sulung
kihkihkih
bolat nya mata kamo irfan oiiiii
tapi umi suke...sweet jewwww

pizza yang kamo oder
satu je...tu pun tak habis uhukkkkk
chicken supreme

menu lain oder yg ni plak
favourite platter...seyes sedap
yg gulung-gulung tu (umi tak tau nama pe hehehehe)
mmg umi mkn sorang
licin kihkihkih....sedap sgt


budak ni lepas mkn sup...mkn ayam plak
pizza tolak tepi dulu
layan kan aje

yg ni plak mkn pizza sekeping jew..pastu dok balun ayam 
licinnnnnnnnnnnnn

tgk muka happy mr.papa
menu dia ni si hero tu tak pandang sgt
sbb nya dah dpt ayam kan
selamat laaaaaaaaaaaaaaa

ok budak kecik ni baru bgn tido
muka pun blur blur lagi
apa yang dia makan???
oooo dia mkn sup tu skit...potato sikit....dengan roti sikit

orait tu la sessi ternak lemak kami sekuarga
kali ni mmg berbaloi mkn sbb budak hero dua org tu mkn abisssssss
ngeeee....sekian

happy blogging

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

anne said...

bestnya umi....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Banyak dah menu baru kat Pizzakan...
tergoda tengok semua makanan ni...tetiba plak teringin...yummeh2.. ^^

IntaNBerliaN said...

wah sedap tu... pizza mmg fav sy... :-)

LYAfrina said...

ohhhh..sedap2nyer... lya mmg pling jrg mkn pizza.. sbb mmg krg gmr mkn pizza..fain lg la..x mkn terus... tp menu bru ni..mmg tringin nk ngetest...

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Bebudaklah paling seronok bila bawak mkn tempat seperti ini.

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat