Tuesday, May 22, 2012

Surprise for Me

salam pagi selasa semua
ari ni nak update blog dengan citer yg dah lama peram
huhuhuhu...layankan je la ek

ok kejadian berlaku pada 4 Mei 2012
terkejut umi tau bila my frendz yang comel-comel ni wat surprise
sempena ngan besday umi 
mmg tak terpikir dek pikiran umi ni hehehehehe

ari tu diorg bawak umi pegi Red Box
kat Sunway Piramid
ok jom layan picas kami berkarok kihkihkihkih

ni la dua orang mastermind wat surprise tu 
betul tak ckp umi diorg ni chomel-chomel (^__^)

kebetulan ari tu ada gak besday sorang lagi opismate
so sambut la ngan dia skali 
ngeeeeeeeeeeeee

pilih-pilih lagu...kemain byk lagi tapi tak nyanyi pun yang tukang pilih tu 
huahuahuahau

ok ni berpicas dengan anak shasya
si hana, super aktif girl

ok tengah-tengah dok sumbang suara tu tetiba masuk la sorang chinese guy ni bawa kek
uwaaaaaaa...senyum ke telinga wessssssssss
ada kek la.......so nyanyi la lagu besday
kuikuikuikui

dah nyanyi opkos la kena tiup lilin kan
and orang yang excited nak tiup adalah si hana ni
budak-budak mmg suka bab ni kan
tmbah plak umi dibg tau kek ni hana yg pilih
aowwwww so sweet la kamo ni
kek tu super sedap ok....ngeeeeeeeeeeee

sesi cake cutting plak

orait masa utk santap itew kek 
mmg moist sgt...mkn mkn and mkn lagi

snap...snap...and snapppppppp
(^__^)


kasi close up skit kek yg sodap tu
(ishhh tetiba teringin plak...huhuhu)

layan hana ni nak potong kek

semua nak suap hana hahahaha
tapi hana nak straberi jewwwwww

tqsm shasya...cayam kamo banyak-banyak
(^__^)

~ us ~

sesi suap menyuap kek plak
suap si anne ni hehehe...
cayam kamo ketat-ketat gak 
ngeeeeeeeeeeee

aummmmmmm...shedap kek tu kan shasya
(^_~)

suapan tuk besday girl ni jugak
cikit je dia makan...diet-diet sbb nak kawin wakakakakaa

turn suap umi plak
mmg shedap

ok last...suap kat hana plak
habis satu slice dia sorang
heheheheeee


hana dah tido so mama hana leh sumbang suara ngan aman
kuikuikuikui

hari tu mmg enjoy...dpt spend time ngan diorg
tqsm tuk anne, shasya ngan aien...leh kali leh wat lagi hehehe

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

fieda said...

wah..seronoknya umi....dapat suprise dari kwn2...happy belated besday umi...

LYAfrina said...

wah..so sweet... msti tharu kan..

btw..happy belated birthday

man said...

anak2 mst happy kan..heheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye dapat suprise...
anyway..happy Belated B'day ya..moga sentiasa dimurahkan rezeki & happy sokmo..^^

IntaNBerliaN said...

kalu camni, sy pun terharu... :-)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat