Wednesday, July 11, 2012

Result mirul...alhamdulillah

Salam semua...ari ni lambat sgt update blog..sebabnya baru balik dari kursus...tapi tak pe kan...janji update kan hehehehe......ok kali ni citer pasal mirul...rasanya dah lama tak citer pasal mirul ni...asik-asik citer nawfal...asik-asik citer irfan...huhuhuhu....hurmmm biasa la bila dah sekolah dah tentu ada exam/ujian kan?....so tak terkecuali la dgn mirul ni............ Alkisahnya balik dr sekolah beberapa minggu lepas (tak igt exact date) time tu mr.papa yg amik dia dr skolah, masuk je umah terus wat report kat umi...katanya dia dapat byk 100 markah...terkejut umi tau...ingatkan dia memain...tapi bila dia tunjuk buku rekod tu baru la umi sedar...dan dan tu gak umi puji dia...kata-kata semangat umi tuk dia lebih gigih belajar....umi ckp (pandainya ank umi ni...ha camni la yg umi nak...kan ari tu mirul rajin belajar...ha kan tgk dpt 100 markah kan....alhamdulillah...sayang ank umi ni)

Nak tgk tak muka budak happy sbb dpt pujian dr umi.....
Ni la dia....budak yg slalu nangis mlm-mlm bila umi ckp esok skolah,bkn cuti huhuhu.....posing dgn buku rekod...mood happy sesgt...mr.papa bleh ckp, nnti hujung minggu papa beli hadiah ek...mirul nk apa nnti papa beli....wink wink lg la meleret senyumnya




Close up pic buku laporan kemajuan murid milik amirul aiman....

Ok la sampai sini je citer dlm blog umi ni...nnti umi update lg ek...opsss tak lupe gak umi ucapkan mekasih bebyk kt readers blog umi ni..yg dok tertunggu-tunggu update dr umi....kan agak lama umi tak update blog kan..so umi ada terima email dr beberapa readers yg bertanya pasal blog umi yg tak berupdate dan katanya lg mereka tertunggu-tunggu entry br dr umi...alahaiiii terharu sgt sbb ada gk yg perasan pasal blog umi ni....sob sob sob...insyallah pasni umi akan update blog selalu....


Happy blogging ye



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Ahaha

7 comments:

Anum said...

alhamdullilah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah Amirul..
teruskan usaha!..
hahah, cam ulasan cikgu aje kan.. hahahha.. =D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh...bravo!bijaknyer!encem lagi...:-) smoga sukses slalu yer...

...sWeeT uMi... said...

Anum...tqsm...syukur sesgt (^_^)

...sWeeT uMi... said...
This comment has been removed by the author.
...sWeeT uMi... said...

Leily...ada bakat jd cikgu kot ehehe...tq dear..syukur sgt (^_*)

...sWeeT uMi... said...

Yayansmum....amin...semoga begitula hendaknya...tqsm (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat