Monday, July 9, 2012

Alhamdulillah

Salam semua
uwaaaa windu sgt kat blog terchenta ni
dah berhabuk yg amat sudah huhuhuhu
bkn tak dek citer...byk sgt citer yg nak dikongsi kat blog umi ni
tapi apakan daya...tak terkejar ngan masa
busy mengalahkan the bee

ok skrg ni br ada masa nak bercinta cintun ngan blog cayam ni
sebagai permulaan umi update blog dengan citer ni
alhamdulillah sgt sbb dengan berblog yg chomel ni (ferasan plak hehehehe)
dpt gak hasilnya...walaupun tak beriban tapi merasa la gak kan
boleh la top up tuk beli pe pe yg berkenan di hati
ngeeeeeeee

ok ni la 1st cek yg umi dpt dr mr.nuffnang
(^__^)
org lain dah byk kali kot cash out cek nuffnang ni
umi je la br merasa ahahahahaha

wink wink...cek ni lum sempat lg nak dicashkan
nnti-nnti la...sbb valid nya setahun heheheheh
ok dah tak mo merapu lagi
nak upload pic dlm draf...pasni senang nak update blog kihkihkih

****mood happy teruja nak update blog bila nmpk hasil nya****

happy blogging
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 comments:

Anum said...

alhamdullilah

Huda said...

Tahniah yea..:)

Che Rosliza Che mat said...

rezeki...tahniah ya...

Rose Emely said...

wahhh...jeles jeles!
nak jugakkkk

Rose Emely said...

wah jeles jeles!
nak jugak....
jgn lupe open table taw kak

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat