Friday, July 13, 2012

Renung-renungkan, selamat beramal

Salam semua...
hari ni umi nak create satu trademark (ahahaha trademark la sgt kan)
Maksud umi...tetiap hari Jumaat...insyallah, umi akan update blog dengan quote
So sebagai permulaan umi up kan quote ni dulu
Oh ya...semua quote ni ada yg hasil buah fikiran umi and ada yg umi amik dari FB umi
Sebagai renungan kita bersamakan
Ok la kan...sekurang-kurangnya berupdate gak blog ni kan
Wink wink
**mood sekarang tgh happy sbb berjaya update blog guna i-pad....ngeeeeee
Nnti umi citer cemana caranya yeh...**

happy blogging

3 comments:

Ardini Humaira said...

dni agak lemau update guna tab. huhu... sebab dni tak bape reti guna touch screen. terbiasa dengan smartphone jenis keypad. tab buat maen game je last2 hehe

...sWeeT uMi... said...

Ardini Humaira, tu la...sama gak ngan umi...tak biasa lagi...tp org kata alah bisa tegal biasa kan hehehe...umi kena gak biasakan sbb mmg niat beli pun utk update blog ekekekeke... (^__^)

Gnie Syazni said...

wink..wink ade ipad..hehe..gnie ni alergik ngan touch screen..tgn tak berbedung..hehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat