Wednesday, July 18, 2012

Terjatuh Chenta Lagi

salam semua
ari ni umi nak citer pasal jatuh chenta
opsss...bkn jatuh cinta pada lelaki lain
no no no...cinta umi hanya tuk mr.papa je miahahahaha (^_^)

ni cinta kat buku novel ni ha
ntah angin mana masuk buat umi tercinta nak layan novel ni
memula baca kat tenet je...then biasa la kat tenet kan separuh je citer nya
kalu nak tau ending kena la beli buku nye
ye dak (^__^)

al kisah nya ari apa ntah dah lupa
teman heroes kecik masuk MPH kat Alamanda tu
sambil-sambil diorg pilih buku
umi tilik-tilik la novel yang ada kat situ
pastu tertengok novel ni...dlm hati 'eh!! ada plak novel ni...hurmmm'
tgk rega RM18.90...ok la tak mahal pun...boleh la beli ni
terus tangan rasa gatal-gatal
apa lagi rembat la...
opsss sebelum tu haruslah minta izin mr.papa kan
ye la dia yang nak bayar kan hehehehehe
apa lagi ....mr.papa wat muka pelik
mesti dlm hati tertanya-tanya...sejak bila la plak wifey nya ni layan novel
kihkihkihkih

ok izin diberikan
senyum je la heheehhehe
(^_^)
ni la novel nya
LOVE YOU MR. ARROGANT


okies...nak tau sinopsis citer ni
meh sini baca

Zaara amirah punya impian yang sama seperti impian tipikal gadis biasa, iaitu membina rumah tangga yang bahagia bersama insan yang dicintainya. Namun impiannya musnah sebaik saja dia terjerat di dalam perangkap lamaran paksa dari seorang jejaka yangasing dalam hidupnya, Zafriel Irham. Dek kerana ingin terlepas dari genggaman sherry, menantu pilihan ibunya, Zafriel Irham memaksa Zaara Amirah menjadi isterinya dengan menjadikan sebuah janji sebagai modal.


ha...sape yang dah jatuh chenta gak ngan novel ni leh la g cari ye
umi pun dah abis baca novel ni
so sape nak pinjam???....meh sini kuikuikuikui (^_^)

happy blogging


 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 comments:

Ardini Humaira said...

waaahhh akak suka novel ni... ni kawan blogger dni... penulis ni.. aliesha kirana.. blog dia http://citrahatialieshakirana.blogspot.com

:)

...sWeeT uMi... said...

dni...ye ke...hehehe...mmg akk suka, tak heavy sgt citer nye...lebih cam santai je...umi pun ada bukak blog dia tu (^__^)

Cik Awin said...

novel ni best...dh bis baca pn ;)

http://sepisorangperindu.blogspot.com/2012/07/hasilnya.html

anne said...

umi kita nak pinjam....

...sWeeT uMi... said...

Awin, best kan...umi amik masa seminggu gak nak abiskan baca novel ni hehehehe...

...sWeeT uMi... said...

Anne, boleh...t akk bw esok ek ...ngeeeeee

fieda said...

saya ni tak boleh baca novel..masuk jer mukasurat kedua terus lelap..hihi.

...sWeeT uMi... said...

fieda...hehehe, umi kalu bukak buku tuk study mmg camtu tapi kalu novel ni...mata tu bolat je hehehehe

Gnie Syazni said...

hehe gni bukan peminat novel sgt tp kalau cerita tak heavy layan jugak :)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat