Tuesday, July 17, 2012

Panas ceng ceng pun nak layan gak

Salam semua.....
Kiter teruskan pada penceritaan umi kali ni ye
Tak mo bazirkan masa sbb keje opis sdg menunggu tu uhuhuhuhu
Al kisahnya...ari ahad lepas mr.papa ada beli gadget baru...hurmmm nak tau gadget apa?..
Gadget ni heroes kecik umi pun bleh layan tau
So...tadaaaaaaa.....
3CH Wireless R/C Helicopter

sebelum tu dah ngetest kat padang area umah tu
Tapi tak best la sbb byk pokok
So ari sabtu lepas (14/7/2012)....lepas sarapan kat medan selera presint 16
Terus ke lokasi ni.....yupp Dataran Masjid Putrajaya
So layan la kat sini....walau pun matahari tgh panas ceng ceng (kuar sudah loghat klate kehkehkeh)

Ok...ni budak suka sgt bila dpt dtg sini tau...ke hulu ke hilir dia lari
Tak hirau dah kalu umi panggil
Adehhhhh...........
Ke mana aja helicopter tu terbang...ke situ la dia pegi

Kalau heli tu tergolek or terjatuh....si kecik ni la yang tolong betulkan
Tiap kali camtu la
Mmg servis terbaik la hehehehehe

Cian dia...cam kena buli lak...layankan je la dik oiiiii
(^___^)

yang si abang-abang plak dok bising
bukan bising apa pun...bising suh adik kejar heli tu 




 haaa....pungut dik....jgn tak pungut ye dik
korang nak tau...balik je dari main heli ni....dlm kete dok teguh susu sebotol
sampai je umah dah lena tido
ni mesti kes penat dok lari sana lari sini


1 hero besar.... 3 hero kecik
ooo my jantung hati
(^_____^)


ok ni pic abg irfan
nampak tak tang mata dia belah kiri tu
tang mata tu kawan dia cakar masa kat sekolah
boleh plak main cakar-cakar camtu
 huhuhuhuhuhu


 ni pesal lak mata nmpk sepet ni mirul ni
hahahaha ni mesti kes silau matahari
kan time ni tghri panas ceng ceng
kuikuikui
 orait la cayam semua
takat ni je la story kali ni
nnti umi sambung citer lain plak ye
**mood petang-petang...diorg ni balik je dari skolah terus mintak izin nak main heli ni...layankan je la cayam oiiii**

happy blogging










8 comments:

Ardini Humaira said...

heheheh tak pe janji puas ati :D

...sWeeT uMi... said...

Dni...diorg mmg puas hati...umi nye ni yg idok hehehe...penat + panas (",)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..mesti comel jer time dia kejar2 heli tu.. :)

IntaNBerliaN said...

abah sy pun ada beli utk alisha tp kami xpernah test [pun lg... hihii

nur anis said...

saya pernah try main..tapi susah ya amat..huhu

fieda said...

seronok dorang ye..

Gnie Syazni said...

mirul comel buat mata sepet..hee

mamaRIFQY said...

wah main heli ye..best bestt...mahai x heli ni..macam menarek je...

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat