Wednesday, September 12, 2012

Anniversary Kami

Salam pagi semua
Ari ni baru nak update blog kihkihkih
Kali ni kisah pasal present anniversary ngan sambutannya
Simple-simple je you
 
Alhamdulillah...10092012(isnin) hari tu genap lah 8 tahun mahligai yang kami bina
Semoga mahligai kami ini sentiasa disinari cahaya kebahagiaan dan kekal ke akhir hayat
Aminnnnnn
Ok now jom layan picas yang ado
 
Untuk kali ni umi dah siap-siap oder present tuk mr.papa
Nape umi bagi adiah ni...hurmmm sbb mr.papa mmg teringin nak bendalah ni
So apa bendalah tu ye
Jeng jeng jeng
 
 
**
 
 
**
 
 
**
 
 
**
 
 
tadaaaaa
Juice prosesser
Amik nko...siap ada model lg
Ni model tak sabar nak bukak present tu ekekeke
 
Present mr.papa ni umi redeem dari treat points maybank
Tak sangka lak awal sampai nye (08092012)
Sbb time redeem tu diorg ckp maybe will take 2 or 3 weeks
Rezeki la kan hehehee
Yang pasti mr.papa happy dpt adiah ni
 
Ok time ni gigih mr.papa dok bukak adiah
Sambil ditonton oleh si kecik ni ehehehehe
Tadaaaa...dah bukak dah
Ni la adiahnya...tgk muka mr.papa tu
Happy nyeeeeee
Petang tu gigih pegi beli stok variety of fruits tuk wat juice
Budak yg paling excited opkos la si mirul tu
Opsss tie ni irfan tak dek sbb ada skolah ganti
Tetiba ada muka dak kecik comot ni
Auwwwwwwww
Ok tula kisah adiah dari umi tuk mr.papa
So mesti ada yg tertanya apa adiah yg mr.papa bg tuk umi plak kan
Alahaiiii...x dek adiah nye lah...just planning for dinner je
Bkn candle linght dinner tuk dua orang
Tapi tuk satu family
 
So isnin malam tu pegi la kami berdinner di luar
Tempat yg dituju JJ Equine je
Plan asal nak ke arah KL
Tapi disbbkan jam dah kul 8 lebih...pikir nnti lewat balik plak
Yela esok keje and hero skolah
So destinasi dekat je la
Kat JJ tu kami ke Kenny Rogers
Mkn ayam...aum aummmmm
Kesukaan kami anak beranak
 
Ni la muka kesayangan umi
Time ni dah wat oder dah
Tggu oder sampai je...sambil tu berpicasa dulu
Boring tggu oder sampai...main usik-usik lampu dulu
Adehhh cam jakun lak ehehehehee
Ok dah sampai...budak yg tak sabar nak ngap...
Kalu tgk pic pun dah tau sape kan ahaksssss
Kami oder menu yg mmg serasi ngan tekak kami and budak2 ni
1/4 ayam ngan 3 side dishes...amik dua set
Then amik menu spageti...air plak ais lemon tea, autumn (warna coklat), summer (pink) and coffe
Perasan tak muka kuyu irfan ni
Ni bkn pe dia dah lapar and biasa la kalu ari skolah mesti dia penat
Ngalahkan org yg kuar keje kan uhuhuhuhu
Kat pic ni nmpk mirul dok jeling-jeling spageti irfan
Yg si kecik tu plak teringin nak ngaco mkn
Mmg memcm ragam anak-anak time mkn ni kan
Slurppp slurpppp
Sejuk tekak ngeeeeee
Nawfal sibuk nak rasa muffin
Opsss ada yg tertnya ke nape nawfal tak dok kat babyseat
Oooo mmg memula dok dlm tu...baik je
Then bila nmpk makanan terus bangun lompat dok kat mr.papa
Motif utama nak mkn cam org beso ehehehee
Ok la selit satu pic muka umi nye ni ha
In red color
Sedondon ngan mr.papa and nawfal
Irfan ngan mirul in white color
(^____^)

Orait...abis dah story kali ni

Pada yg wish anniversary kat kami sefamily kat Fb or Blog

Kami ucapkan ribuan terima kasih

Peluk kamo ketat-ketat

 

Happy blogging and thanks for reading

 



 

4 comments:

Anum said...

wah....
anyway sis tahniah

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy wedding anniversary..moga kekal bahagia selamanye..

Sedapnye Kenny Rogers..dah lama rasanye tak mkn2 kat sana..

LYAfrina said...

alhadulillah..lya doakan moga hubungan ini kekal hingga ke jannah..amin

Izan Ishak said...

happy anniversary umi... moga kekal bahagia hingga ke syurga.

kami pun suka makan2 kat KR...SEDAP!

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat