Thursday, September 13, 2012

Kerana Kamo Wahai Sayang

Salam semua
Apa kabar readers cayam...hope ari ni lebih baik dr smlm kan
Ckp pasal semalam, macam-macam hal berlaku kat umi
Hurmmm hal apa tu??
Nanti-nanti la umi update pasal tu
Tu pun kalau umi ada hati nak citer huhuhuhu
Sabar je la...so ari ni umi hope semuanya berjalan dgn lancar
 
Orait...cam biasa, update blog ngan story kan
Story kali ni pasal 'kamo'
Sape kamo tu???
Hehehe kamo yang dimaksudkan disini adalah JALAN JEM
huhuhuhuhuhuhu
Citer nye cenggini.....ari sabtu lepas cam biasa ada undangan open house raya
Maklum la raya kan sebulan
Destinasi nya adalah KL then putrajaya
Ikut kata mr.papa, dia nak menghala ke KL dulu...so ikutkan je la
Dia yg pegang stereng kan hehehehehe
Ok dah sampai sana , siap isi perut semua maka time utk menghala ke putrajaya plak
Tapi apakan daya...berejam kami dok 'mkn roti jem'
Huhuhuhuhu....perut yg tadi penuh dah mintak isi dahhh
Tambah lagi heroes kecik dah kata lapooooo
Makanya terus la singgah isi perut lg
Kat mana???...kat Saba Restaurant...pekena nasi arab
Aummmmmm
Ok jom layan picas plak
Saba Restaurant kat Jelatek
Berpicas ngan budak kecik ni dulu
Sementara tunggu si abgs mengepaw mr.papa huhuhuhuhu
Ni menu dia
Rice Selection
Ooo ye..ni 1st time mkn kat sini
Tapi kalu kat cyberjaya mmg dah byk kali dah hehehe
Cyberjaya pun ada branch Saba Restaurant ni hehehehe
Menu piihan hari tu :
Kabsah Lamb - mr.papa punye
Kabsah Chicken : adik bongsu umi ngan irfan mirul
Diorg kongsi je sbb nasi nye banyak
Mandi Chicken : umi punye ekekekeke
Tgk la tu...sementara mr.papa tilik menu
Si mirul sibuk layan menan baru
Hasil pau-an tadi hehehehe
Ok budak kecik comei ni la mak su irfan mirul nye
A.k.a adik bongsu umi
(^_____^)
Muka happy
Ok menu yg dioder dah sampai
Umi dah siap labelkan dah
No. 1 : Kabsah Chicken
No. 2 : Mandi Chicken
No. 3 : Kabsah Lamb
Yg kat tepi-tepi tu yg dlm mangkuk kecik tu dia punya cili ngan kuah
So layannnnnnnnn

Alhamdulillah...kenyang...rezeki tuk ari tu

Pssttt...nawfal pun mkn bykkkk....

Kena ngan selera dia la tu hehehehe

Abis la citer kali ni

Hope tak dek la yg meleleh nengok pic mkn ni

Kalu ada mmg umi mintak maaf ye eheehhee

Tata (^______^)

 

Happy blogging and thanks for reading

3 comments:

Anum said...

nasi arab paling sedap

Izan Ishak said...

salam umi..

maaf byk2 ye sbb izan baru sempat nak jejak balas ni. nak ucap selamat hari raya juga utk umi n famili...

alahai... ni yg buat terliur nih. dah lah baru nak masuk 30 hari...huhu...

mama rifQy said...

macam nampak sgt besh makanan tu umie..terliur lak bile tengok pagi2 ni..kiki

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat