Friday, September 21, 2012

Oh My Dear Kenit

Salam pagi semua...ari ni dah jumaat means last day keje tuk minggu ni...mesti ada yg terlonjak gumbira sbb dah ada plan menanti di hujung minggu kan...umiiiiii....hurmmm plan jenjalan lum ada....just plan bebiasa je and hope menjadi la plan tu (o_O)

ari ni umi janu mata korang semua dgn pic yg umi upload kat instagram smlm......ooo ye yg kat instagram pic tak edit, yg ni ada edit skit hehehehe.....pic budak kenit ni, sibok dok pakai kasut dalam umah...dia bantai pakai kasut si abgnya...yg cam jenis boot tu.....mmg ke hulu ke hilir dok jalan pakai kasut tu...lagak cam big boss dlm umah je.............tak padan ngan kakinya yg kecik............dan FYI dia sendiri yang sarung kasut tu...maklum la umi nye malas nak layan dia malam td...byk lg keje yg nak umi nya buat memandangkan mr.papa tak dek (out station) huhuhu...so dia sarung la sendiri...alah kaki dia kecik pastu kasut besar,senang je la nak sarung kan (T___T)...


dah penat ke hulu ke hilir, mintak la upah susu sebotol kan...bg je la...menyusu sambil baring-baring, mamai-mamai pastu umi usha-usha tgk dah tido...hehehe senang keje kan...
tu la kisah budak kenit ni semalam...  (^___^)

happy blogging and thanks for reading

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat