Wednesday, September 19, 2012

Mengepaw kaw kaw kaw

salam semua
berupdate lagi blog kali ni dengan citer pasal anak-anak
biasa la kan.....tu la modal citer yang ada kan kan hehehe
ok kisah kali ni berlaku di Taman Warisan putrajaya
kalu ikutkan dah bertahun tak jejak kaki ke sana
kalu ikutkan dedolu datang sini nak makan-makan
tapi since makanannya time tu idok le sedap mana
makanya kami beralih arah mencari yang lebih baik 

tapi ari ahad minggu lepas kami ke sini
tu pun sebab BIL ajak nak mkn kat sini
bila dah sampai sana...heroes kecik umi tu nampak la bendalah ni
so kemain dia mengepaw mr.papa
layannnnnnnnnnnnnnnnn

cer teka sape budak yang pakai baju kuning ni
kalu tgk pada ketinggian yang tak seberapa tu mesti la korang dah dapat agak kan
(^__^)

ok tgk pic ni plak
tgk tangan ni compom korang dah tau kan
eh tgk pic yang dia pilih tu
ultraman youuuu...sesuai la ngan boboi kan kihkihkih

ahahahaha...betul tekaan korang
itew adalah dak mirul 
ni muka happy dapat main color-color bendalah ni

kurus-kurus keding...tinggi lampai
opkos la irfan kan...si abang nya yang notty 
pun menjoinkan diri main sama
pilihan hati pic Ben-10

kusyuk haaaa...tak layan umi yang nak snap-snap ni

sib baik la ada budak kedai ni yang tolong diorg bukak-bukakkan sticker tu
senang keje umi ngan mr.papa...relaks je tunggu hasil diorg tu
i like ekekekekeke

pssst ada budak kecik tak cukup umur ngan ketinggian
ada hati nak main sama
tapi agak-agak la kan...mana boleh dik sayang oiii
nnti sticker ke mana.. serbuk warna tu pun ke mana huhuhu
so dok je la main lari-lari ke hulu ke hilir sorang-sorang
hehehehe tu tgk la...muka marah kot
langsung tak mau senyum...alahai anak umi ni

budak kecik ni dah boring tau...so dok la main campak-campak botol susu
pastu naik hangin la umi nye ni....
sekali ha amik umi letakkan je la botol tu kat atas tiang tu
hehehehehe...sorry sayang mmg tak dapat capai la...
sila sedo diri awak tu tak cukup tinggi lagi wakakakakaka
last mintak simpati dr mr.papa setelah umi refuse tuk tolong
sib baik mr.papa tu layan kamo tau huhuuuhu

hurmmm semua warna diorang guna

mr.papa wat pemantauan...nak tgk cemana hasilnya
kihkihkih

orait....jom tgk hasilnya
tada.....irfan punye...colorful kan

ni plak mirul punye...ultraman, more to purple
kemas kan.....rajin adik yang jaga kedai tu layan diorg ni
memang layan sampai abis wat benda ni

ok la tu la kisah kami sekeluarga kali ni
pasni dok pikir apa lagi citer yang nak diupdate
tgk dlm draft ada la story yang lepas-lepas
nnti-nnti la umi update pasal tu.....hehehehe

happy blogging and thanks for reading

 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 comments:

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat