Friday, October 19, 2012

Little kiddo kudukut ek

salam pagi jumaat..ari ni semua kiddos lompat bintang pepagi sbb nya mr.papa balik ari ni yeayyyy...windu la tu, maklum la kena tinggal 3 hari...ok stop bebel pasal tu, meh sini baca story kali ni (^__^)

story pasal little kiddo ni yang dah bermacam ragam....yg umi nak citer kali ni budak kecik ni bukan main kedekut lagi ngan semua hak milik dia huhuhu...ntah perangai sape la yg dia ikut tu....

selalunya otw balik ke rumah, umi biasa sediakan bekal utk little kiddo ni dlm kete...means kena ada makanan, tak kira la biskut ke, roti ke...janji ada...tujuannya utk diamkan dia time umi drive......contohnya semalam...umi bekalkan biskut bantal ni, kemain dia suka...mmg diam je la kat seat dia tu, ralit dok mkn biskut tu...menikmati betul lah hehehehe

biskut bantal banyak ni akan abis ngam-ngam je time sampai kat umah

ok ni pic bukti budak tu dah kedekut uhuhuhuhu....abg irfan bukan main lagi mintak bebaik ngan dia...boleh dia tak nak bg gak...sib baik la irfan tak rebut gak ngan adik...kalu tak nangis la dak kecik tu, walaupun just amik satu bantal biskut je huhuhuhu

ok tu je entry pendek kali ni...tgh plan-plan nak g mana esok..ye la esok kan sabtu, cuti...kalu tak hujan bleh la kuar kan...erkkkk

happy blogging and thanks for reading

5 comments:

Izan Ishak said...

ehhh.... biskut bantallah. dah lama betul x makan. hmmm... pandainya nawfal dah pandai kudukut eh... seb baik abgnya ok jek.

...sWeeT uMi... said...

Izan Ishak, jarang dah nak dpt biskut camni kan, sib baik kt opis umi ada jual biskut ni hehehe...

Izan Ishak said...

umi, izan bagi link dari blog myra jay ye utk aiskrim goreng tu. senang je nak buat!

http://normj1001.blogspot.com/2012/05/resepi-aiskrim-goreng.html

...sWeeT uMi... said...

Izan Ishak..hehehe tq tq...suka sgt, nnti umi refer pd link tu.. (^_^)

fieda said...

alahai..tenet slow tak nmpk gambar..

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat