Tuesday, September 17, 2013

Dinner With Heroes

Logo Design by FlamingText.com
hai hai hai...kasi cergas skit pagi selasa nih...hehehehe...amboi korang dah bg cuti ari isnin, malas plak rasanya nak keje ari ni...lemau dehhhh....
so korang cuti 3 hari wat apa ye?...ada yg balik kg tak?...umi tak balik pun...aktiviti biasa-biasa je...

ni nak citer korang pernah tak mkn kat kedai volcano shabu-shabu ni kat cyberjaya....ni kedai steamboat...harga makanan ok la bg umi, ada sediakan pakej individu ngan pakej for two person...

ari ahad malam tu kitorg kuar dinner kat area situ....tekak ni teringin nak mkn setamboat...

time kitorg sampai tu tak ramai org lagi so leh la pilih tempat yg sesuai utk kiddos yg super aktif ni ....
tgk la si kecik tu, belum oder lg dah nak terlopmpat bagai dah...

sebelum tu harus snap picas sekeping dua kan...ni sementara tggu makanan yang dioder sampai

malam tu kitorg oder pakej set for two je (chicken and lamb set)...tu pun banyak...
dalam pakej tu ada cendawan, sayur, crabmeat, ayam, kambing, tauhu, sayur, telur dgn mihun
air plak kitorg ode syrup bandung utk irfan ngan mirul, umi plak honey lemon ais dan mr.papa ocha tea

tadaaaa....makanan dah sampai...cantek je gulungan kepingan ayam dgn kambing tu....
yum yummmm....anak-anak jom makan

utk sup plak ada dua jenis...sup ayam dgn tom yam.....

sos plak leh amik sendiri...ada pelbagai jenis sos..semua nya best...umi amik sos ni yg pedas...
i like hehehehe

amboiii...cer tgk..semua heroes nak duk ngan mr.papa...kerusi belah umi ni kosong je tau..saje je kan...konon nak manja ngan mr.papa la tu...

yang si kecik tu la best..siap dok atas riba ha....time ni irfan nak makan telur yg separuh masak
so mr.papa tolong la bancuh kan...sayang kan hehehehe


dah kenyang perut semua...kasi pose kat depan reataurant ni plak...
pandai plak diorg ni pose..semua ni idea irfan...kesian plak si kecik tu, cam dah tercekik kekdahnya kena peluk ngan abg...muka redha je hehehehe

orait ni yang tak menahan nya...spontan je si kecik tu post tarik bibir cam tu...ni peberet pose dia lately ni...kat mana dia bljr pun tak tau la huhuhuhu...


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

nampak menarik ni dan harus dicuba ni...thanks for sharing dear...

Love Umi said...

Farah Waheda Wahid mmg menarik, potion nmpk sikit tapi sebenar penat nak ngabiskan hehehehe...sila lah try ye (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat