Wednesday, September 18, 2013

Hari Malaysia Kami

Logo Design by FlamingText.com
elloooo..mari mari...kite kasi warm up blog umi ni hehehhee...maklum la mood blogging kena panas alwaiz...baru la blog ni berupdate...ye dak kihkihkih

ni nak tnya...hari Malaysia ari tu korang wat pe...ada plan bagus kaaa??...umi plan biasa-biasa je....
pepagi tu mood macam nak berjogging...al maklum la dpt kasut sport baru kan hahahahah...sila la gelak ye.........
so on kan je la plan tu...pepagi lepas beli sarapan...tapau air semua...terus ke destinasi nak jogging tu...kami ke taman blkg rumah tu je...kat depan PICC tu...

sesampai sana...dua heroes ni...yg paling besar and yang paling kecik..jamu mata tgk pemandangan dulu
alahaiiii comel plak diorg ni...terus amik fon and snap pic ni
(^__^)

 ok kasi post pic kasut dulu...korang semua mesti tau mana satu kasut umi kan hehehehee
meriah gitew...cantek tak kak ton wakakakaka

bebudak ni biasa la...bukan jogging sgt pun...asik la dok main playground kat situ...yang si kecik tu abis berpeluh satu badan...bushuk masham jgn cakap la....dah penat main kasi pose kat tangga ni 
alahaiiiii comel plak diorg ni...tapi nape yg si kecik tak pandang camera ye....

konon ni nak pose titanic...mentang-mentang la tgk citer tu kan...sekali cam tak jd je pose titanic ni...

hurmmm...picas tak banyak kan...tu je yang ado...jadi la bagi update blog kan....
babaiiiii...tatat titi tutuuuuuuuuuuuuu


 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sweet jer tengok..kasut umi mesti pink kaler kan.. :)

Love Umi said...

Lily...hehehe pandaii...warna pink mmg tak leh dipisahkan dgn pompuan kan...nmpk comel je warna tu hehehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat