Thursday, September 19, 2013

Membaking Penuh Kasih Sayang (breadmaker amway)

Logo Design by FlamingText.com
hai hai hai...meh tgk picas yang ada ni....
pic makanan yg super kebommm wakakakak
kebomm la sgt kan hahahha

alkisah entry bersambung dr balik tgk dinasour ari tu...
semangat umi nak mengumbirakan hati anak tgh nya ni hehehe
berbekal semangat yg ikhlas penuh kasih sayang terus menjadi pizza yang diorequest ni
mood happy lompat tinggi-tinggi
(^__^)

pic 1 : pizza yang belum masak tapi dah siap rencah semua
time ni sibuk dgn suara mirul yang kata tak sabar nak mkn pizza tu

pic 2 : yeayyy dah siap masak...bau semerbak dlm umah...bagaikan je bau pizza tu kan...adehhh terus perut berdondang sayang kekekekeke

pic 3 : alang-alang dah mengulikan harus la buat roti sosej ni jugak kan...
banyak gak yg dpt...
umi taruk  parutan cheese skit kat atas tu...yum yumssss

pic 4 : dah siap bakar...makan panas-panas sedap okeh....
sosej yg umi guna ni yg blackpaper tu jenama ayamas rasanya...
mkn satu gerenti nak satu lagi...maklum la makan panas-panas kan
(^__^)

pic 5 : selain roti sosej umi buat roti inti kacang merah gak
yang ni untuk mr.papa mkn...budak-budak tu mkn gak inti ni tapi kurang 
diorg dok balun mkn yg roti sosej tu hehehehehe

pic 6 : tu dia rupe roti inti kacang merah
alhamdulillah selesai sudah misi membaking kasih sayang ni hehehehe

roti ni semua umi buat utk mirul bawa ke taski sbb ada jamuan raya
sekali buat mmg leh dpt byk kuantiti kan...so dpt gak la seisi rumah mkn....
tu la citer nye...syukur sgt, dengan adanya bread maker amway ni semua roti dpt dibuat sendiri
berbaloi-baloi la membeli nya ekekekeke
  
   
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

dengan muka tak malunya...nak datang rumah boleh? nak rasa...ahakss...

Love Umi said...

Farah Waheda Wahid...sila sila..bleh mengeratkan silaturahim hehehe..insyallah kalu ada rezeki umi wat open house (^_^)

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat