Friday, September 27, 2013

Surprise dari Papa


Logo Design by FlamingText.com
Hai....pekabo semua...hope sihat aje ye..ari ni update blog dlm bas...hehehe...sbb nye ari ni hingga ahad umi ada kursus kat melaka...
Berbalik pada tajuk yg nak diciterkan...
Smlm mr.papa baru balik dr out station ke kedah...biasa la keje pendakwah kan (^__^)
Umi tak dek la terperasan mr.papa nak wat surprise kan sbb biasa dia balik dr mana-mana out station cam biasa je...beli makanan utk ank-ank je...
Tapi kali ni lain plak...hehehhe...mmg tak tersangka ok
Pagi td dah siap-siap ke office...nak kuar umah dah pun..mr.papa kuarkan adiah ni
 Auchhh...nak terpengsan jap umi ni...ye la tak pernah kot mr.papa beli kan umi perfume
Kalu benda lain tu ada la hehehe
Beli brand Dior...

Dlm kotak tu ada lima botol perfume berlainan bau...kecik comel je botolnya..
So pepagi td umi rasmikan yg botol merah tu...nama apa ntah...
Ye lah umi biasa pakai perfume bebiasa je...janji bau nya umi suka..sweet-sweet gitu

So seharian hari ni dok senyum dlm hati...ngeeee
Ada gak la umi tnya nape tetiba belikan perfume utk umi
Jawapannya....biarlah rahsia...hehehee
Malu umi nak mention kat sini...cukup la umi dan mr.papa yang tau

Ok lah uols...dah naik pening plak update blog dlm bas ni..
Better umi stop sebelum umi muntah....uhukkk

 
Kalu ikutkan kursus ni umi leh bw famili..tapi disbbkan mirul ada sukan ari sabtu so tak dpt la mereka join umi kat melaka ni huhuhu...pe pun hope mirul dpt byk pingat utk sukan nnti...chaiyok chaiyok anak umi
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Error matching blog to blogger entry. If you are the owner of this blog, please check that there is no typo in your blog address and that you have pasted the code from the Add Ads page correctly (file:///var/mobile/Applications/7A230166-19F5-4BEC-BE07-17A873DC86BC/Documents/Blogger)
Nuffnang Ads

Nuffnang Ads

2 comments:

mysha said...

Wa..Wa...

Patotla pagi nih lalu semerbak bau dior.. hehehe

Dior mmg pebret sha sbb bau dia sweet muit ehehhee

Love Umi said...
This comment has been removed by the author.
 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat