Wednesday, September 25, 2013

Produk yg Umi Guna Utk Cik J

Logo Design by FlamingText.com
hai hai hai...ari ni cam terbuka hati nak kongsi produk yg umi guna utk rawat cik J ni...huhuhu...sejak dua tiga bulan ni cik J ni cam dah jd bff ngan umi...asik bertempek je kat muka ni....aihhhhh....tension tau
makin dirawat makin menjadi...grrrrrrrr
last one day ari tu umi teringat balik time muka umi penuh ngan cik J ni...kiranya dlm 5 tahun lepas
teringat pasal produk yg umi guna utk hapuskan dia hahahaha
so cecepat g farmasi beli ubat tu..kasi sapu kat cik J tu...alhamdulillah cik J dah takut...ada tindak balas positif....

nak tau produk apa??...ha tgk pic ni...produk ni leh dpt kan kat farmasi dgn harga yg mampu milik...tak sampai rm50 pun...
Dalacin-T
yupp tu la produk nya...and dia mmg sesuai ngan kulit umi ni

bila cik J dah surut...dah tentu akan tinggal parut kan...oiii parut ni bukan sikit byk ok...take time utk dia pudar....makan bulan gak la nak cure muka ni...utk tu umi mkn bendalah ni...produk CNI...royal jelly....
so utk mendapatkan balik muka yg dulu mmg gigih la laburkan duit beli produk ni...tapi mmg berbaloi la kan

tak abis kat situ je...umi pun ada gak telan VCO ni...brand Catalyst...mmg dari dulu umi mkn benda ni...tapi tak disiplin sgt..asik skip je...tapi tu la cam umi ckp tadi la...utk dpt kan balik muka yg dulu mmg gigihla telan semua tu...oh ya...umi amik produk ni utk telan je, tak guna utk sapu sbb bila sapu dia cam makin aktif nak tonjol keluar huhuhu...so rasanya dia sesuai utk umi telan je

tu la antara produk yg umi guna...alhamdulillah sgt sbb skrg parut tu ada sikit-sikit je...
lain org lain cara nya nak cure kan masalah cik J ni kan...memcm cara kena cuba...collagen tak collagen semua umi cuba....yupp collagen pun umi telan...so this is what i get
muka yg dulu...pasni harap cik J tak dek la aktif sgt kat muka umi ni huhuuhu


 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Boleh cuba ni..tension bila cik J datang melanda..huhu..

mysha said...

Royal Jelly CNI mmg terbaik hehehe..

Kak Yang untuk kurang parut tu t teman sHa g beli hehehe..

Kite tak sudi nak kawan Ngan Mis J tu tp dia tetap naK kawan ngan kite kan Kak.. Nyampahhh

LYAfrina said...

Pnh dgr gk psl produk ni.. Beberapa bln lps pon lya ada prob jerawat ni.. Tp lya jns bnanah.. Mmg tension la.. Dr muka molek..hbs bjerawat. Mcm2 gk cuba.. Last lya ada mkn sjnis ubt resdung.. Trs jrawat kring n skarang mmg dh xde jrawat tu. Mujur kulit pon back to normal.. Lya just pkai y gel jeli gamat brand safi . Mmg.mrh sgt. Alhamdulillah mmg prut pudar n skarang dh mkin licin

Love Umi said...

Lily...cuba la...kaluu serasi dgn kulit alhamdulillah sbb satu botol ni tahan byk bulan...so jimat kat situ hehehehe

Love Umi said...

wmysha...ye ye kiter mmg tak sudi tapi dia terlebih sudi...acaner tu huhuhu...
eh CNI...bleh je...pakai akk punye...ada kupon diskaun meh hehehehe

Love Umi said...

Lya tu la tension je bila dia dtg bertenggek kan...ooo alhamdulillah la sbb dpt yg serasi dah ngan kulit lya...pasni jom boikot cik J ni hehehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat