Monday, October 7, 2013

Psikologist Sikit

Logo Design by FlamingText.com
hai hai hai...pepagi ni update blog kejap, pasni leh sambung keje yg bertimbun tu 
bleh??? hehehehe....
ari ni umi nak kongsi pasal psikologist ni
umi dapat ni pun dari instagram...so rasa cam nak share ngan readers cayam ni hehehe
ye lah sharing is loving kan
(^___^)

psikologist mengatakan bahawa :
1. apabila seseorang itu terlalu ketawa terbahak-bahak biar pun hanya perkara kecil yang langsung tidak lucu dan kelihatan bodoh, dia sebenarnya seorang yang mempunyai jiwa yang sangat sunyi

2. sekiranya seseorang itu banyak tidur, dia orang yang kuat bersedih

3. apabila dia kurang bercakap tetapi pantas dalam berbicara, bermakna dia menyimpan seribu rahsia

4. sekiranya dia sukar untuk mengeluarkan air mata, dia seorang yang lemah

5. kalau senang menangis meski pun benda yang kecil sahaja, dia seorang yang berhati lembut

6. dan sekiranya dia cepat marah biar pun perkara sekecil kuman, itu bermakna dia perlukan kasih sayang. 


Berusahalah untuk memahami orang lain, selepas kita memahami diri kita sendiri. Bukan 100% betul, tetapi ada sedikit kebenarannya di situ

yuppp umi setuju dgn statement tu...mungkin dia bkn 100% betul...tetapi sedikit sebanyak ada gak yg betul...so korang...betul ke idak hehehehe

okies...habis dah bab sharing is loving ni...so now jom sambung kerjo...
adiosssss
 
 
  Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

bersetuju dan betul...

mysha said...

Agak2 sha yang mana kak ? ekekeke

Love Umi said...

Farah Waheda Wahid :)umi pun hehehe

Love Umi said...

mysha..akk rasa sha special skit, semua tu kot..opsss larikkkkkk hehehehe

 

Copyright © 2013 LOVE UMI PAPA | Designed by Cik Bulat